kapat

10.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Klimalı taksi devri
Taksilerde klima ve hava yastığı devri başlıyor. Güvenliği kadar konforuna da önem veren taksi sürücüleri Proton'un başlattığı kampanyaya büyük ilgi gösterdi.

Proton, Persona Turbo Diesel 2.0 modeli ile başlattığı taksilere yönelik kampanyası ile inanılmaz bir taleple karşılaştı. Firma, Şubat ve Mart aylarında yaptığı 750 milyon lira peşin, 350 milyon lira taksitle fiyatı toplam 7.5 milyar liraya varan kampanyası ile kliması ve hava yastığı standart 60 adet taksi satışı gerçekleştirdi. Temmuz ve Ağustos aylarında da teslim edilecek olan 30 adet taksi ile bu rakam 90'ı bulacak. Turbo Diesel 2.0 dışında diğer modellerden ise taksi yapılmak üzere tercih edilen klima ve hava yastıklı 25 otomobil satışı gerçekleştirildi.

Ellerinde taksi olarak satılacak turbo diesel modellerinin tükendiğini söyleyen Proton Satış Müdürü Murat Dündar, Eylül ayında güçlü bir kampanya ile tekrar iddialı bir kampanyaya başlayacaklarını ifade etti. Henüz Eylül için koşulların nasıl olacağını belirlemediklerini anlatan Dündar, özellikle Swissotel'e bağlı olarak çalışan Valideçeşme Taksi ile Havaalanı taksilerinin bu araçları çok fazla tercih ettiğini söyledi. Klimalı taksilere ilgi gösteren sadece sürücüler değil. Taksi durağı çevreden bu otomobilleri bilenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır