kapat

10.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

İran'da gazete protestosu
İRAN'DA ılımlılarla mollalar arasındaki çekişme dün bir kez daha sokak çatışmasına çevrildi. Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Muhammed Seyit Hatemi'ye yakınlığı ile tanınan ılımlı gazetelerden Selam'ın mollaların ağırlıkta olduğu sansür kurulunca kapatılması üzerine öğrenciler ile güvenlik güçleri Perşembe gecesinden Cuma öğle saatlerine kadar çatıştılar.

Böyle komşu olmaz olsun!
AMERİKA'NIN Florida eyaletinde geçtiğimiz yıl başlayan komşu cinayeti davası dün sonuçlandı ve 15 yaşındaki katil Matthew Phillips suçlu bulundu. 3 Kasım 1998'de 8 yaşındaki komşusu Maddie Clifton'u öldürdüğü iddiasıyla mahkemeye çıkarılan Phillips de suçunu itiraf etti. Ömür boyu hapis cezası alması beklenen Phillips, cezasını düşürmek için yaptığı itirafta şunları söyledi: Kızın ağlamalarına dayanamıyordum. Önce kafasına beyzbol sopasıyla vurdum. Sonra 9 kere boynundan bıçakladım. Daha sonra da cesedi yatağımın altına sakladım.

Rus gemileri bugün Boğaz'da
RUSYA'NIN Kosova'ya gönderdiği 300 kadar askeri ve tankları taşıyan 3 çıkarma gemisi, bugün İstanbul Boğazı'na giriş yapacak. Rus çıkarma gemilerinin yolculuğundan ilginç notlar medyaya yansıyor. Tsezar Kunikov, Azov ve BDK-156 adlı çıkarma gemileriyle, Kosova'da görev yapacak paraşütçü birlikleri naklediliyor. Uçakla Priştine'ye gitmeyi bekleyen paraşütçüler, ekonomik kriz nedeniyle denize inmek zorunda kalınca ilginç bir sorun ortaya çıktı. Gemiye alışkın olmayan paraşütçüleri, uzun yolculuklarında deniz tutmaya başladı!

Suat TAŞPINAR


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır