kapat

10.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Şiir Antolojisi

http://antoloji.com

WEB'DE Türkçe Şiir, daha doğrusu Türk şiiri içerikli site sayısı giderek artıyor. Şimdilik tam 122 şairin 1802 şiirinin yer aldığı oldukça zengin içerikli sitelerden biri de Antoloji.com (http://www.antoloji.com). Binlerce şiiri zevkle okumanın yanı sıra; şiir, edebiyat ve dostluk üzerine konuşup tanışmak için bir de sohbet odası bulunan Antoloji.com'da, arzu ederseniz bir bölümün sorumluluğunu da üstlenebiliyorsunuz. Bunun için teknik bilginizin olması gerekmiyor, edebiyat dostu olmanız yeterli. Sitenin zengin antolojisinde en fazla şiiri bulunan şairler Edip Cansever, Kadir Kaynak, ümit Yaşar Oğuzcan ve Orhan Veli Kanık.

İnternet'te üçünçü sayfa
DoĞrudan İnternet ortamında işlenen hile ve taciz gibi suçlar bir yana, İnternet gazetelerin üçüncü sayfasına girmeye aday olaylara da aracı oluyor. ABD'nin Missouri elayetinin Topsham-Maine kentinde, İnternet'te tanıştığı ve kendisini terk eden sevgilisine aşkını kanıtlamak isteyen bir kişi elektrikli testere ile boğazını keserek can verdi. Bölge polisi yaptığı açıklamada, James Dinardi (44) adlı kişinin, arabasından çıkardığı elektrikli testereyle kadının evinin önünde boğazını kestiğini bildirdi.

ABD'nin Columbia kentinden, kadının bulunduğu kente göç eden Dinardi'nin, kaldırıldığı hastanede öldüğünü belirtildi. Kadının kimliğiyse gizli tutuluyor.

Konu ile ilgili olarak yorum yapan Amerikalı bir psikolog, İnternet'te meydana gelen duygulu tanışmaların kısa zamanda büyüyebildiğini, bazı insanlarda sanal olarak başlayan gönül duygularının, gerçek yaşamdaki aşklardan daha tesirli olabileceğini ve bu yüzden çok dikkatli olunması gerektiğini belirtti.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır