kapat

10.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Çok katlı mağaza farkı
Bu hafta, çok katlı mağazacılıkta öncü, dolayısıyla zoru başarmış olan YKM mağazasındayız. Bu mağazada, kozmetikten elektroniğe kadar her şeyi bulabilirsiniz.

YKM'yi yıllardır biliriz. Bünyesinde çeşitli markaları barındırması ve taksitle satış yapması dışında çok da fazla bilgim yoktu açıkçası. Ama öğrendiklerim ve izlenimlerimle, "Ne iyi etmişim de YKM'ye uğramışım," dedim.

Suadiye YKM mağazası, gerçekten de hem dış görünüşü ve vitrinleri, hem de bulunduğu semtin konumu itibariyle, atılım projesiyle ve zihniyetiyle 2000'li yıllara hazır olduğunu gösteriyor.

Kadın-erkek konfeksiyonundan kozmetiğe, genç ve çocuk giyiminden her türlü aksesuara, ev tekstil ürünlerinden elektroniğe kadar, gereksinim duyduğunuz her şeyi aynı çatı altında bulabilirsiniz. YKM içinde bulunan teras-cafe'de bir şeyler atıştırarak alışverişinizin tadını daha da fazla çıkarabilirsiniz.

Yerli ve yabancı markaların yanı sıra, onlarla rekabet eden kendi markalarını da üreten YKM, sezonun tüm trendlerini takip ediyor.

Sizler de YKM müşterileri arasına katılıp, yaz mevsiminin tüm yeniliklerine YKM avantajıyla sahip olabilirsiniz. Bu avantajlar neler mi? Bir YKM Kredi Kartı alarak, ülke geneline yayılmış 37 YKM mağazasından, vade farkı ödemeksizin, peşinatsız 4 eşit taksitle alışveriş yapmak.

NOT: Bu arada mağazada bulunduğum sürece, güleryüzlü ve misafirperverlikleriyle son derece iyi birer evsahibi olduklarını ispat eden mağaza Halkla İlişkiler Müdüresi Verda Hanım'a ve Genel Halkla İlişkiler Sorumlusu olan Hülya Hanım'a başarılar dilemek istiyorum. Çünkü onların yakın ilgileri sayesinde çok katlı bir mağazada sahipsiz kalmayacağınızdan eminim. Zoru başardıklarından, verecek eksi puan bulamadım.

Güley KURİŞ


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır