kapat

08.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Şimdi site zamanı!
İstanbul'da yaşamın her geçen daha zorlaşması, trafiğin, ses kirliğinin artması ve buna ters orantılı olarak yeşil alanların azalması, sosyal tesislerin yaşanılan yerlere uzaklığı insanları site yaşamına itiyor.

Özellikle çocuk sahibi olanların tercihi siteler, sundukları konforla şehirde yaşamanın şartlarını yumuşatıyorlar. Her türlü sosyal tesis olanağını sunan sitelerin en büyük özelliği ise yeşil alanların çokluğu. Amerika'daki banliyö yaşamını İstanbul'a adapte eden siteler, kır yaşamını, "azgın" şehir yaşamı ile birleştiriyor. Siteler sundukları konforla, kişilere işten çıkıp eve geldiklerinde ve tatillerde, şehrin stresini ve diğer tüm olumsuzlarını unutturup, huzurlu bir yaşam vaad ediyor.

Son siteler!
İstanbul Kandilli'de bulunan Ayışığı Vadisi Evleri de bu sitelerden biri. Soyak güvencesiyle Kandilli sırtlarında inşa edilen Ayışığı Evleri, 385 m2 ve 455 m2'lik bahçe dubleksi ve çatı tripleksi seçenekleriyle toplam 100 villadan oluşuyor. Site içinde, klüp binası, spor sahaları, özenle yapılmış çevre düzeni ve 22 adet yüzme havuzu bulunuyor. Evlerin içinde lüks dolaplarla entegre edilmiş deepfreeze'den fırına kadar her türlü mutfak ekipmanı bulunuyor.

Şehrin dışında ama merkeze yakın, yemyeşil bir doğa, masmavi bir deniz ve kuş sesleri ile bizi davet eden Darıca'ya taşınıyoruz. Darıca'da temeli atılan Dariye Evleri'nin, giriş katları 137 m2, normal katlar 174 m2, dubleksler ise 250 m2 olarak planlanıyor.

Tamamı deniz gören evlerde açık ve kapalı garajlar, ısı ve ses yalıtımı, görüntülü kapı kontrol sistemi, site güvenliği, opsiyonel cam içi jaluzi sistemleri bulunuyor. Ayrıca site içinde yüzme havuzundan, tenis kortlarına, golf sahasından basketbol alanlarına kadar her türlü sporun gerçekleştirilebileceği Darium Klüp bulunacak.

Yasemin K. ŞAHİNKAYA


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır