kapat

07.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Gurur çizgisi
Metin Kâşo'nun mobilyaları Chicago fuarında büyük ödül kazandı

DEKORASYON denince akla ilk gelen isimlerden Metin Kâşo'nun, Türkiye'de yakaladığı başarı çizgisi Amerika'ya da ulaştı. Tasarımlarını Chicago'daki Decorex Dünya Mobilya Fuarı'nda sergileyen Metin Kâşo, "büyük ödüle" layık görüldü. Chicago Başkonsolosumuz Yavuz Aktaş'ın da ziyaret ettiği fuarda, Kaşo'nun standı "tasarım ve sunuş açısından en iyi" olarak nitelendirildi. Türk yapımı mobilyaları büyük ödüle layık gören jüride, Amerika'nın en ünlü dekorasyon yazarları yer alıyordu.

KAŞO, kendisi gibi iç mimar olan eşi Pervin Kâşo ile birlikte Türk ürünlerini dünya mobilya pazarına tanıtmaktan büyük gurur duyduklarını söylüyor. Ürünlerini Amerika'da "World Design" markasıyla satışa sunan Kâşo, şu ana kadar sadece New York'ta 162 sipariş almanın haklı sevinci içinde. Kâşo başarısının sırrını ise titiz çalışmaya bağlıyor ve şunları söylüyor: "Eşimle bu işe 33 yılımızı verdik. Mobilyaların her malzemesini kendimiz seçiyoruz. Mobilyalarımızın en küçük zımpara işini bile ustalar yapıyor."

BAŞARININ SIRRI TİTİZLİK
33 yıldır iç mimarlık yapan Pervin-Metin Kâşo, Amerika'da alınan ödülün sevincini Chicago Başkonsolosu Yavuz Aktaş'la paylaştı. Metin Kâşo, elde ettikleri bu büyük başarıyı titiz çalışmalarına bağlıyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır