kapat

07.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fırında kıtırlı piliç biftek
Malzemesi
* 1 kg piliç biftek
* 1 paket krema
* Yeterince cornfleks
* Tuz, karabiber

Püre için:
* 3 adet kabak
* 3 çorba kaşığı süzme yoğurt
* 2 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz
* 2 çorba kaşığı mayonez
* 3 diş sarmısak
* Tuz

HAZIRLANIŞI
Ön hazırlık olarak fırın tepsisini margarin ile yağlayıp, un serpiştirelim. Piliç bifteklere tuz ve karabiber serpelim. Kremayı da ilave edip, karıştıralım. Fırın tepsisine biftekleri aralıksız dizelim. Üzerini örtecek kadar cornfleks serperek fırında biftekleri pişirelim. Püre için: Kabakları soyup, küp küp doğrayalım. Üzerlerini hafifçe aşacak kadar su ilave edip, kabaklar yumuşayana dek haşlayalım. Kabakların suyunu süzüp, püre olana dek ezelim. Blendırdan geçirelim. Tuz, mayonez ve sarmısaklı yoğurdu ekleyip, karıştıralım. Servis tabaklarına piliçleri dizelim. Püresini ilave edip, servis yapalım.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır