kapat

04.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hata kimde?
Vernal Bob Ohlrich, doktorların yanlışlıkla kanser teşhisi koyduğu eşini acı çekmesin diye öldürdü. Mahkeme acılı kocaya 2 yıl hapis cezası verdi

AMERİKA'DA yanlışlıkla kanser teşhisi koyulan eşini öldüren 77 yaşındaki Vernal Bob Ohlrich, 2 yıl hapse mahkum edildi. Geçen yıl Ekim ayında hastanede yatan eşini 22 kalibrelik tabancasıyla öldüren Ohlrich, ancak otopsiden sonra eşinin kanser olmadığını öğrenebildi. Ohlrich, durumu öğrendikten sonra mahkemede verdiği ifadede, "Gözümün önünde acı çekiyordu. Dayayıp onu vurdum" dedi.

Kendisi de ölecekti
KANSER teşhisini koyan Dr. Timothy Sullivan da ifadesinde, acılı kocanın tüm söylediklerini doğruladı. Doktor, 74 yaşındaki Bayan Ohlrich'in ağrılarının kanserden değil, belindeki bir sorundan kaynaklanmış olabileceğini de vurguladı. Cinayet anına tanık olan hemşireler de Ohlrich'in silahı eşinden sonra kendisine yönelttiğini ancak silahın ateş almadığını açıkladı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır