kapat

03.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Güveçte piliç etli türlü
Malzemesi
* 1 adet tavuk göğsü(kuşbaşı doğranmış)
* 300 gram mantar
* 5 adet sivri biber
* 1 adet domates
* 2 adet soğan
* 2-3 adet taze soğan
* 3 diş sarmısak
* 1/2 çorba kaşığı soya sosu
* 1.5 çorba kaşığı sirke
* 50 gram kaşar peyniri
* 3/4 çay bardağı sıvı yağ
* Tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI
Soğanları küçük küçük doğrayalım. Sıvı yağda pembeleştirelim. Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsünü ekleyelim. Etler renk değiştirip, yarı yarıya piştiğinde 4'e bölünmüş mantarları ekleyelim. Tuzunu ve karabiberini ilave edip, mantarlar suyunu çekene dek pişirelim. İçine küp küp kesilmiş domatesleri ve biberleri ekleyelim. 3 dakika sonra iri doğranmış taze soğanları ve sarmısakları ilave edelim. 1 dakika sonra sirkeyi ve soya sosunu ekleyelim. Ateşten alıp, güveç kalıplarına aktaralım. Kaşar rendesini üzerine serpelim. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında kaşarlar eriyene dek pişirelim.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır