|
|
İçimizde hainler var
İçişleri Bakanı Tantan, "Teşkilatlta kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden hainler vardır ve bunların süratle bu teşkilattan uzaklaştırılması zamanı gelmiştir" dedi.
Çeteci memursa yandı!
İçişleri Bakanlığı, yakalanan çete mensuplarının kısa sürede cezaevlerinden çıkmalarını önlemek için kanun tasarısı hazırlığını başlattı.
"Başbakan densizlere haddini bildirsin"
MECLİS'TE bütçe görüşmelerinde son günlerinin değişmez konusu olan Fethullah Gülen raporu, dünkü İçişleri, Ulaştırma, Bayındırlık ve Enerji Bakanlıklarının bütçelerinin görüşülmesi sırasında da gündeme getirildi.
Öymen gidiyor, Baykal dönüyor
Olaylı Kurultay'dan sonra önceki gün yapılan Parti Meclisi seçiminde Baykal ekibi çoğunluğu alırken, Genel Başkan Öymen'in listesinden hiçbir isim seçilemedi.
|
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|