kapat

26.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İbrahim şoku
Dünkü idmanda sert bir darbe ile sol dirsek kapsülü yırtılan İbrahim, Litvanya maçında yok. Doktor Cem Gökçe, yıldız basketbolcu için "Durumu kötü. En az 2 gün oynayamaz" dedi

AMilli Basketbol Takımımız'ın yıldızı İbrahim Kutluay dün sabah yapılan idmanda ciddi biçimde sakatlandı.

Çalışma sırasında sol dirseğine sert bir darbe gelen İbrahim'in durumu önce ciddiye alınmadı. Basit bir sinir uyuşması sanılan sakatlık yüzünden İbrahim, sol kolunu kullanamaz hale gelince hemen röntgeni çekildi. Röntgende sol dirsek kapsülünde yırtık saptanan İbrahim için milli takım doktoru Cem Gökçe, "En az iki gün oynayamaz. Ancak son umut olarak bu sabah Nantes'a gidip MR çektireceğiz. Sonuçlara göre belki Almanya maçında oynatabiliriz" dedi.

Öte yandan dünkü idmanda Mirsad da sol ayak bileğini burktu. Buz tedavisi yapılan Mirsad'ın bugün forma giyebileceği belirtildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır