kapat

22.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
FENERBAHCE Tufan'ı kaptı
İzmirspor'un 18'lik yıldızı ilk önce G.Saray'la anlaştı. F.Bahçe casus filmlerindeki gibi araya girip işi bitirdi

F.Bahçe ile G.Saray arasındaki centilmenlik anlaşması İzmirspor'un 18 yaşındaki yıldızı Tufan için bozuldu. Sarı-lacivertli kulüp, G.Saray yönetiminin günlerdir pazarlık ettiği genç futbolcuyu dün renklerine bağladı.

Geniş yankı uyandıran olay, macera filmi gibi yaşandı. G.Saray Asbaşkanı Mehmet Cansun, 1 hafta önce İzmir Başkanı Cemal Dönmez'i arayarak Tufan'ın bonservisi için "50 milyar, Volkan ile Mehmet Gönülaçar'ın tapusu ve kiralık bir oyuncu" önerdi.

Dönmez "İlle de nakit isterim" diye tutturunca, G.Saray miktarı "100 milyar artı 2 oyuncuya" çıkardı. Bu defa da Mehmet, "Çok istiyorsa Terim İzmir'e gitsin" diyerek reddetti. Cansun, son teklifinde rakamı "150 milyar artı 3 PAF futbolcusu"na çekti.

İşin içine vade girince başkan Dönmez bonservis fiyatını 200 milyara çıkardı. Tam bu sırada pazar günü devreye F.Bahçe girdi. Murat'ı Trabzon'a kaptıran menajer Cemil Turan, dün sabah 05.00'ten itibaren İzmirspor Kulübü'nün kapısında bekledi, her türlü garantiyi verdi, başkanla 175 milyar artı PAF Takım'dan İlkay karşılığında el sıkıştı ve 14.30 uçağıyla Tufan'ı İstanbul'a getirdi.

Bu sırada G.Saraylılar'ın cep telefonundan Tufan'ı aradığı, ancak Cemil Turan'ın konuşmaları engellediği öğrenildi. Turan "Tufan bize 'Para önemli değil, Fener'i istiyorum' dedi. Kendisine ödenecek parayı bile konuşmadık" açıklamasını yaptı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır