kapat

22.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fırında top patates
Malzemesi
* 6-7 adet patates
* 2 çorba kaşığı margarin
* 100 gram rendelenmiş kaşar peyniri
* 2 adet yumurta
* Tuz, karabiber
* Un

HAZIRLANIŞI
Patatesleri yumuşayana dek haşlayıp, kabuklarını soyalım. Rendelereyek püre kıvamına getirelim. Tuz, karabiber, rendelenmiş kaşar peynirini, yumuşatılmış margarini ve yumurtaları ilave ederek, yoğuralım. Bir tepsiye un serpiştirelim. Patatesli harçtan ceviz iriliğinde parçalar koparıp, yuvarlayalım. Patates toplarını unlanmış tepsiye dizelim. Sallayarak unun patateslere karışmasını sağlayalım. Hafifçe yağlanmış fırın tepsisine dizelim. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında üzerleri hafifçe kızarana dek pişirelim.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır