kapat

22.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
ÜNAL OPERASYONU
Jübile yapması teklif edildi, kabul etmedi 25 milyarı peşin, maç başına 3 milyar önerildi Geçen yıldan kalan alacakları ödenmedi

Trabzonspor ile Ünal arasında 1 aydır yaşanan mücadelede artık son perdeye gelindi. Tecrübeli yıldıza ayrılması için her kolaylığı gösteren yönetim, "yıldırma politikası"ndan sonuç alamadı.

Bordo-mavililer, ilk etapta Ünal'a jübile yapması için teklif götürdü. Fakat Ünal, takımda oynama konusunda çok kararlı olduğunu dile getirdi. İkinci etapta ise yöneticiler 1 sezonluk mukavele karşılığında 25 milyar lira garanti para ve maç başına 3 milyar lira önerdi. Ünal'ın yakın çevresine bu öneri için "Bana açıkça çek git diyorlar. Ama her şeye rağmen kalacağım" dediği ve bu rakamı kabul ettiği öğrenildi.

Kaptanlığı da elinden alındı
Ancak geçen sezondan kalan alacaklarının peşin olarak kendisine ödenmesini istedi. Bu öneri de, Trabzonspor yönetimi tarafından geri çevrildi ve Ünal'a Temmuz ayında ödenmek üzere bir çek verildi.

Ünal'a son darbe, kaptanlığı elinden alınarak indirildi. Yeni sezon için Hami ile tekrar anlaşan Trabzonlular, kaptanlık bandını bu futbolcuya verdiler. Trabzon'da kalıp kalmayacağı merakla beklenen Ünal'a Bursa ve Ankaragücü'nün talip olduğu öğrenildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır