kapat

22.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kartalda kırmızı alarm
Kadro kuramayan, yabancı krizini çözemeyen Beşiktaş'ı, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev, CSKA Moskova gibi devler bekliyor. Kartal 2. turda elenirse UEFA'ya katılamıyor

Yabancı krizi sürüyor
ŞAMPİYONLAR Ligi için ön eleme turları oynayacak olan Beşiktaş sorunlu. Kalli'nin isteği ile Shorunmu, Hengen ve Schaefer ile anlaşan yönetim Del Solar, Ohen, Sellami ve Amokachi'yi ise hâlâ elden çıkaramadı. 23 Temmuz'a kadar UEFA'ya takım listesi vermesi gereken siyah-beyazlılar, 4 yabancıyı bedava kaptırmaktan korkuyor.

Alpay'ın durumu belirsiz
YABANCILARDAN sonra milli stoper Alpay da siyah-beyazlıların en çok başını ağrıtan futbolcu. Maddi anlaşmazlık nedeniyle imza atmayan ve 2.6 trilyona satışa konulan Alpay'ın durumu netleşmediği için alacağı son yabancının mevkiini belirleyemeyen Beşiktaş, bu futbolcunun satılması halinde bir defans oyuncusu alacak. Alpay kalırsa da yabancı tercihi santrfordan yana kullanılacak.

Dinamo Kiev'le eşleşebilir
ÖN eleme turunda Beşiktaş'ı birbirinden zorlu rakipler bekliyor. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynayan Rus ekibi Dinamo Kiev'in yanında CSKA Moskova ve Avusturya'nın güçlü takımı Rapid Wien de siyah-beyazlıların 2. ön eleme turunda muhtemel rakipleri arasında. Ancak Beşiktaş, 1. ön eleme turundan gelen daha zayıf rakiplerle de eşleşebilir.

Avrupa Kupaları tehlikede
UEFA'NIN Şampiyonlar Ligi statüsü de Beşiktaş'ın aleyhine. Statüye göre siyah-beyazlı kulüp, 2. ön eleme turunda, şanssız bir sonuç alıp elenirse Avrupa macerasını da noktalamış olacak. Çünkü, sadece bir diğer temsilcimiz Galatasaray'ın da mücadele edeceği 3. ön eleme turunda elenen takımlar, daha sonra UEFA Kupası'nda mücadele etme hakkına sahipler.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır