kapat

22.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Köpekler polis korumasında!
Bolu-Kaynaşlı gişelerinde görev yapan polis memurları buldukları bir yaralı köpeği iyileştirdiler ve hem köpeğe hem bakım işine ısındılar. Şimdi artık çevredeki bütün sahipsiz köpekleri koruma altına alıyorlar

HER şey, bir kaza ile başladı. Bolu Kaynaşlı gişelerinde görevli polisler, bir kazadan sonra otların arasında yatan yaralı bir köpek buldular. "Canısı" ismini verdikleri köpek kısa sürede trafik istasyonun maskotu haline gelince polisler sahipsiz köpekleri, özel olarak yaptıkları kafeslerde koruma altına almaya başladılar.

Şehit Yalçın Güzeler Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli trafik polisleri başarılı çalışmalarının yanında hayvan sevgileri ile de dikkat çekiyorlar. Bölgede sık sık denetim yaparak kurallara uymayan sürücülere göz açtırmayan polisler, çevrede ve otoyolda buldukları sahipsiz köpekleri de trafik istasyonunun bahçesinde özel olarak yaptıkları kafeslerde koruma altına alarak, kendi imkanları ölçüsünde bakımlarını yapıyorlar. Şu anda istasyonda 6'sı kangal, 1'i kurt, 2'si fino tabir edilen köpeklerden olmak üzere 9 köpek bulunuyor.

İSRAFİL ŞİMŞEK (SHA)


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır