kapat

31.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Farkını verdi hapisten çıktı
Alkollüyken çarptığı Ali Özer'in ölümüne neden olan, ZENGİN genç, 2 dükkan ve 2 milyar verip kurtuldu

KURBAN Bayramı'nın ilk günü polis memuru Ali Özer ve eşi Fatma Özer Florya'ya çay içmeye gidiyordu. Birden son model bir BMW kontrolden çıkıp yürüdükleri kaldırıma fırladı. Arabanın altında kalan Ali Özer can verdi, eşi ise ağır yaralı hastaneye kaldırıldı. Alkollü sürücü Memduh Küçükcan hafif yaralıydı.

Polisi atlattı
DÖVİZ bürosu sahibi ve turizmci olan Küçükcan, tamamen hatalıydı. Ve suçunu bildiği için hastanede başında bekleyen polisi atlatıp kaçtı, kayıplara karıştı. Aleyhinde "Tedbirsizlik sonucu ölüme neden olmaktan" dava açıldı. 10 yıl hapsi isteniyordu. Ve kaçak Küçükcan için gıyabi tutuklama kararı geldi.

Parayla çözdü
BEŞ ay sonra Memduh Küçükcan, Biga'da bir trafik kontrolünde hem de ruhsatsız silah taşırken yakalandı. Cezaevine girdi. Ancak yine kurtulmanın yolunu buldu. Fatma Özer'le pazarlık yaptı. 2 dükkan, 2 milyar lira ve tedavi masrafları karşılığı, şikayeti geri aldırdı. 13 ay yattıktan sonra tahliye oldu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır