*Nato'nun Yugoslavya'ya verdiği zarar 200 Milyar dolar'a ulaştı. 7'inci haftasını tamamlayan NATO harekatının yol açtığı tahribat Yugoslavya'nın İkinci Dünya Savaşı'nda uğradığı tahribattan daha fazla.
*Nato uçakları harekatın ilk ayında Yugoslavya'nın en büyük 13 köprüsünü 12 ana tren garını yerlebir etti.
*40 kamu şirketi binaları ve 6 otoyol kullanılamaz halde.
*Savaşın ikinci ayında 50 köprü, 5 havalimanı, telefon santralleri ve petrol kuyuları vuruldu.
*Savaş bugün sona erse bile meydana gelen zararın onarımı ve tesislerin yeniden inşaatı en az 7 yıl sürecek.
*Savaş ilk 4 haftada 50 bin kişinin işsiz kalmasına yol açtı. Devlet daireleri ve özel sektörde çalışan yüzbinlerce küçük memurun maaşından ise yüklü bir savaş indirimi kesildi.
*Yugoslavya Dışişleri ve Ticaret Bakanlıkları da ayrı ayrı yayınladıkları raporlarda bombalamanın devam etmesi halinde ülkenin tam bir ekonomik iflasa sürükleneceğini belirttiler.