Küskünlerin Ecevit hükümeti hakkındaki gensoru önergesi reddedildi. 236 kabul 238 ret 3 oy da çekimser çıktı. 276 oya ulaşamayan FP destekli Küskünler 4 fire daha verdi.
DGM savcısı Nuh Mete Yüksel, Fazilet'in kapatılan Refah'ın devamı olduğu gerekçesiyle Yargıtay Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduYüksel'in suç duyurusu üzerine harekete geçen Yargıtay Başsavcısı Savaş, FP'nin Refah ve Erbakan'la ilişkisini incelemeye aldı
FP'nin görevden alınmasını istediği ve araştırma önergesi verdiği Savcı Yüksel, "Tehditler savcıları yıldıramaz" derken, Savcı Savaş "İfade vermeyeceğim" dedi.
Demirel'in bir tavsiyesi var. Cumhurbaşkanı; Genelkurmay Başkanı'nın uyarısından, Meclis iç tüzüğünün çiğnendiği Pazar gününe kadar geçen hafta yaşanan olaylardan ders alınmasını istiyor sanki: "Her şeye rağmen demokratik bir ülkenin insanları olmaktan mutlu olun. Benim size tavsiyem bu. Aman ondan (demokrasiden) vazgeçmeyin."