kapat
SABAH ONLINE POLIS

PERŞEMBE 24 EYLÜL 1998



'Adalete sığındım'

Kendisinden dört yaş küçük sevgilisi İsa Öztürk'ü kasten öldürdüğü iddiasıyla 8 aydan bu yana yargılanan Döndü Kaplan önceki gün son savunmasını yaptı. Kaplan, adalete sığındığını söyledi.



Duyamadı, öldü

Sağır ve dilsiz Meryem Özkan, karşıdan karşıya geçiyordu. Kamyon şoförü onu görüp korna çaldı. Ama duyuramadı. Özkan, kamyonun altında 20 metre sürüklendi



Yengeyle yasak aşk ölüm getirdi

ANTAKYALI Nadir Özkan (27) ağabeyi Süleyman'ın 7 yıllık eşi Meryem Özkan'a aşık olduğunda bu ilişkinin sonunu düşünmemişti hiç.



İnfaz kurbanları sabıkalı çıktı

KOCAELİ Gebze'ye Akseköy'ün Çamlıkaltı ormanlık kesiminde geçen hafta içinde başlarına birer kurşun sıkılarak öldürülen 25-30 yaşlarındaki iki gencin kimlikleri tespit edildi.



Karısını öldürüp kayıp ilanı verdi

Almanya'da işçi olarak çalışan Muhtes Urhan, yakınlarını ziyaret için geldiği Bursa İnegöl'de eşini boğarak öldürdükten sonra cesedini köprü altına gömdü.



Bebeğini öldüren anne Bakırköy'e gönderildi

Bursa Orhangazi'de, 1 yıl önce 5 aylık bebeğini ağladığı gerekçesiyle ayakkabısının topuğuyla kafasına vurarak öldüren Yıldız Duman (19), 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıktı.



Yangının faturası: 4 kişiye dava açıldı

İstanbul Zeytinburnu'nda, bir sünger deposunda çıkan ve 3 çocuğun ölümüne neden olan yangınla ilgili soruşturma tamamlandı.



Tatlıses'in otosunu kurşunlayanlar "Çete"

İstanbul DGM Cumhuriyet Başsavcılığı, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in otomobilinin kurşunlanması olayında azmettirici olduğu öne sürülen Abdullah Uçmak ve 3 adamı hakkında, "Cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak" suçundan dava açtı.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakki saklidir)
Bu sayfa YORE Yorum ve önerileriniz icin: editor@sabah.com.tr