kapat
17.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Ilgaz meydan muharebesi!

Eray sanki bir buz adam... Sanki sinirleri alınmış! Onun yerinde bir başkası olsaydı - ne bileyim Melih, Edi, Murat - Ilgaz Dağları'nda kan gövdeyi götürürdü.

Düşünebiliyor musunuz; elektrik Sinan'ı eledi diye, neden elediğini milyonlara duyurdu diye, bütün ev cephe almış filozof Eray'a. Dayılanıyorlar, laf sokuyorlar, etrafında taciz uçuşu yapıyorlar. Eray'ın ise kılı bile kıpırdamıyor. Helal olsun.

Çocuğa cephe alınmasının nedeni, elediği kişiyi neden elediğini açıklaması. Melih açıklamadı da ne oldu? Melih'in, Hülya'ya gıcık olduğunu sanki bilmeyen var.

"Orada Neler Oluyor"u hazırlayanlar, Ilgaz'a seçmece yarışmacı götürmüşlerdi. Birbirlerine kuyruk acısı olanları bir araya toplamışlardı. Çıngar çıksın istiyorlardı. Çıktı da. Zil takıp oynayabilirler.

ŞÖHRET BUDALASI: Şöhretin bir insanı nasıl havalara soktuğunu Ilgaz savaşlarında gördük. O ağzı var dili yok Tarık, fena halde havalara girmiş vaziyette. Burnunu Kaf Dağları'nda arıyor... Mahallenin ağabeyi Murat ise geçen kısa sürede mahallenin kabadayısı olmuş. Bir omuz yerde, bir omuz gökte. Elinde bir tesbihi eksik. Gördünüz ekranda; "Yürü de ense traşını göreyim" gibilerinden nasıl da efeleniyordu Eray'ın önünde.

Birinci Ilgaz Meydan Savaşı'nda BBG Evi'nin ilk yarışmacıları kozlarını paylaşmakta. Geçmişin hesabını sorup, öç almakta. Evin ikinci grup yarışmacıları karışmıyor bu kavgaya. Hatta Hacer bile, Edi bile... Bir de onlar karışırsa kavgaya, siz asıl o zaman seyreyleyin cümbüşü.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır