kapat
17.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Özlem: Birilerine bir şey hissettim ama duyulmadı

Genç sunucu, özel hayatı ile ilgili soruları cevapladı: Kalbimde şu an biri yok ama zaman zaman küçük heyecanlar hissediyorum
Bir süre önce Sabah Şekerleri adlı programına nokta koyan Özlem Yıldız, yeni bir dizi ve yeni bir yarışma programıyla atağa kalkmaya hazırlanıyor. Şu sıralar yorgunluk attığını belirten ünlü sunucu özel hayatı ile ilgili sorulara cevap verdi:

"Birilerine bir şeyler hissetim ama duyulmadı. Bir şeyler paylaştığım insanlar da oldu ama maalesef ileriye dönük olamadığı için elinden tutup, 'Bakın bu benim erkek arkadaşım' diyemedim. Bu işi yaptığım sürece heyecan duyduğum insanla sadece ben istediğim için birlikte olamıyorum çünkü halka bile sorumluluğum var.

Kalbimde biri yok ama zaman zaman küçük heyecanlar hissediyorum. Bir kere ben aşık olmalıyım. Sadece mantığımla düşündüğüm zaman doğru insanlar oldu ama duygusallık olmadı. İleriye dönük ilişkide aşk gerekir. "

Davut Güloğlu ve Gökhan Özen ile adı aşk dedikodularına karışan sunucu, bu konuda çok dertli:

"Her hafta mutlaka yeni bir isimle anılıyorum. 'Neden ben?' diye çok soruyorum kendi kendime... Galiba, ben ister istemez medyatik bir insan olmuşum! Benim yanımdaki insanlarla ilgili haberleri okumak insanlara cazip geliyor. Merak uyandırıyorum ve nedense Ebru Şallı için aynı şey geçerli değil, çünkü onun uzun süredir devam eden bir ilişkisi var; ama Özlem Yıldız'ın ciddi ve uzun beraberliği olamadı! İnsanlar 'Bu sefer mi acaba' diyorlar ve küçük detayları, aşk haberine dönüştürüyorlar. Hakkımda çıkan tüm haberleri arşivliyorum ve zaman zaman bakıyorum ve 'Allah'ım ne kadar çok sevgilim olmuş' diyorum. Ben eğer ki, bir sanatçı dostumla işim dışında bir mekanda sinemada, restoranda yakalanırsam haberler doğru olabilir ama böyle bir şey hiç olmadı."

Özlem Yıldız, maddi durumunun da abartıldığını belirterek "Ev alamadım daha... Beş yıldır, haftanın beş günü canlı yayın yaparak bir araba alabildim. Çok kazansaydım hemen eve yatırım yapardım. Geçen yıl 30 milyarın üzerinde vergi verdim. Bu işi yapanların hiçbirinin bu kadar ödediğini sanmıyorum. Yastığa başımı koyduğum zaman rahat uyuyorum, diğerleri gibi değilim. Tıkır tıkır vergimi veriyorum" dedi.

Vecihe ASLAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır