kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
 
07:00 Kahvaltı Haberleri
08:20 Sinema
10:20 Yaşamdan Dakikalar
12:10 Sigortacı
13:00 Gün Ortası
13:20 Ekopazar
14:00 Bir Şarkısın Sen (Tekrar)
19:00 atv Ana Haber
20:00 Altın Kızlar
22:00 Benim Annem Bir Melek
00:10 Sinema
 
00:10 Sinema
Fırtınalı Hayatlar.
Başrollerinde Nicholas Cage ile Michael Caine'in olduğu 'Fırtınalı Hayatlar-The Weather Man' bu gece atv'de... İşte konusu: David, yerel bir kanalında hava durumu sunucusudur. Kameraların önüne geçtiğinde gerçek yaşamdan kopmakta ve seyircileri epeyce etkilemektedir. Bu yetenek kendisine ülkenin en önemli programında sunuculuk fırsatı kazandırır. Ama mesleğinin zirvesine ilerlerken, özel yaşantısında giderek gerilemektedir. atv 00.10
 
20:00 Altın Kızlar
İsmet'in kızı Ceylan ile doktor sevgilisi evleniyor. Ancak beklenmedik gelişmeler ortalığı karıştırıyor.
Altın Kızlar'da bu akşam ünlüler geçidi var. Cansu Dere, Sinan Tuzcu, Sümer Tilmaç, Asena ve Yeliz Yeşilmen diziye konuk oyuncu olarak katılıyor. Bakın olaylar nasıl gelişiyor: İsmet'in kızı Ceylan (Cansu Dere), annesini ziyarete geldiğinde büyük haberi verir. Doktor sevgilisi Yusuf'la (Sinan Tuzcu) Roma'da evlenmeye karar vermişlerdir. Annesinin kendi elleriyle evlendirmek istediği Ceylan, düğünü evde yapmaya tek bir şartla razı olur: Düğüne İsmet'i acımasızca terk eden babası Yakup da gelecektir.
ALTIN KIZLAR atv 20.00
 
22:00 Benim Annem Bir Melek
Artiz ile Şebboy Turuncu Ailesi'nin gayretiyle sonunda nikah masasına oturuyor. Bu arada Çetin, Antalya'ya gidiyor.
Benim Annem Bir Melek'te kahkaha son sürat devam ediyor. Bu bölümün konusu şöyle: Sonunda Çetin'in Antalya'ya gitme vakti gelmiştir. Tüm aile duygusallaşmıştır. Neriman, Ece için yeni bir sayfa açmak niyetindedir. Kocası yanında olmayan Ece için sıkıyönetim ilan eder. Tüm bu kargaşa içinde bir de sevinç yaşanmaktadır. Artiz ve Şebboy muratlarına erecektir. Kına gecesi, düğün dernek derken bizim ikili, Turuncular'ın da gayretleriyle dünyaevine girerler.
BENİM ANNEM BİR MELEK atv 22.00