kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Sen beğen, gerisi onların

PINAR ÇELİK
18.02.2009
Yurtdışındaki tasarımcılar da sınır tanımıyor. Müşteri ihtiyaçlarından yola çıkarak üretilen ve beli bir bakış açısını yansıtan ürünlere firmaların web sitelerinden de ulaşabilirsiniz

Yarış arabalarına özendi
Araba yarışlara giren araçların gövdelerinden esinlenerek Szado tarafından dizayn edilen Speedster, aerodinamik görünüşü ve rahatlığı ön plana çıkaran yaslanma kısmı ile farklı bir dekorasyon ürünü. İsteğe göre de deri, tahta ya da kumaş kullanılabiliyor.

Misafirin gözü kalacak
Mutfağınızda kendi ellerinizle yaptığınız keklerinizi misafirlerinize şık bir tabakta sunmak ve yine aynı tabakta muhafaza etmek için tasarlanmış Armadillo Bread Bin, çok küçük bir dokunuşla kapanıp açılma özelliğine de sahip. Fiyatı 64.95 euro.

Kübik ve modern
Bu nasıl bir masa diye sorabilirsiniz. Bu masa bir sandalye ile çalışma masası, ayakta dururken ayak üstü not alacağınız (lounge desk) bir platform, laptop'ınızı dizlerinizin üzerine alıp çalışacağınız bir ürün aslında.

Tüm gün yataktan çıkmayanlara
Özellikle tatil günlerini yatakta uyuyarak ya da yayılarak geçirmeyi sevenler için Ruf Betten'in tarafından tasarlanan "Cinema" bed, ayak ucuna monte edilen ekranı tek bir düğmeyle aşağı yukarı hareket ettirebilme özelliği ile de yatak tutkunları için tam bir mucize. Yatağın fiyatı alana ve kullanılan malzemelere göre değişiyor.

Bay ve Bayan Blum
Duvara monte edilen havlu asacağı, eşinizin ve sizin havlunuzu nereye asacağınızı net olarak ayrıştırıyor. Üretici Black+Blum için Martin Blum'un dizayn ettiği ürünün fiyatı 27 dolar.

Her ortama uygun
'Basit yaşam gibisi yok'. Bu Viva Terra'nın Wawe Stool adlı ürününün sloganı. Ürün masa yanında dergi ya da kitapların düzenli durması için de kullanılabiliyor. Fiyatı 249 dolar.
Haberin fotoğrafları