kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Lisa Marie, annesiPriscilla ve babası Elvis Presley ile birlikte.

İşte Elvis'in torunları!

12.02.2009
Elvis Presley'in kızı Lisa Marie Presley, 4 aylık ikizleri Finley ve Harper'la birlikte People dergisine poz verdi. İki yıl hamile kalmak için uğraşan Presley: Annelik bir mucize!..
Bir döneme damgasını vuran efsane yıldız Elvis Presley'nin kızı Lisa Marie Presley için anne olmak hiç kolay olmadı. Gitarist eşi Michael Lockwood'la birlikte iki yıl boyunca anne olabilmek için tedavi gören Presley, sonunda hayallerine kavuştu. Ancak hamile olduğunu kimselere söylemek istemeyen ünlü yıldız, "Çok kilo aldı, balon gibi şişti" haberlerinin ardından kendi deyimiyle 'mecburen' hamile kaldığını açıkladı. Dört ay önce ikiz kızları Finley ve Harper'ı kucağına alan Lisa Marie Presley, eşi ve bebekleriyle birlikte ilk kez People dergisine poz verdi ve anneliği anlattı:

Defalarca düşük yaptım
* 40'lı yaşlarda anne olmak mucize. Sürekli bebeklerimi izliyorum.
* Her sabah 07.00'de uyanıyorum, önce bebeklerimi emziriyorum. Ondan sonra onlarla oynuyor ve bezlerini değiştiriyorum. Bebeklerin bakımı için bir yardımcım var ama her şeyi kendim yapmak istiyorum.
* Daha önce birçok kez düşük yaptığım için iki yıl boyunca tedavi gördüm ve sonunda hamile kaldım .
* Bizim ailede ikiz çok; babamın da bir ikiz kardeşi varmış ama doğumda ölmüş. Hatta büyükannemin de ikiz kardeşleri varmış.
* Hamileliğimde 15 kilo aldım, yedi aya kadar hep çalıştım ve sürekli hareket ettim. Özellikle düzenli yürüyüş yapmaya özen gösterdim. Bu süreçte hep organik gıdalarla beslendim.
* Michael ilk günlerde çok heyecanlı ve gergindi ama zamanla babalığa alıştı, şimdi en büyük yardımcım o.
* Annem Priscilla da torunlarını hayranlıkla büyütüyor. İzin versek bizim yanımıza taşınacak.
Haberin fotoğrafları