kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Sosyete yardıma muhtaç çocukları unutmadı

Koç Grubu'na bağlı Divan kuruluşları her yıl yardıma muhtaç çocuklar için hediye topluyor. Bu yıl Divan'a Açık Kapı Derneği de destek verdi ve hatta ilk hediyeleri derneğin başkan ve üyeleri getirdi .
Aralık ayı, vakıf ve derneklerin etkinliklerinin yanısıra şirketlerin de özellikle çocuklara yönelik yardım kampanyalarının hız kazandığı bir aydır. Şirketler genellikle kimsesiz ve yardıma muhtaç çocuklara yeni yıl coşkusunu yaşatmak, onların ihtiyaçlarını gidermek için etkinlikler yapar. Koç Grubu'na bağlı Divan Otelleri de her yıl aralık ayında 'Yılbaşı Yardım Ağaçları' kampanyası düzenliyor. Divan'ın bu yılki kampanyası cuma günü Bebek Divan Brasserie'de start aldı. 'Yılbaşı Yardım Ağaçları' kampanyasına bu yıl Açık Kapı Derneği de destek verdiği için kampanyayı başlatanlar arasında derneğin başkanı ve yöneticileri de vardı. Başta Açık Kapı Derneği Başkanı Aslı Soyak olmak üzere yönetim kurulu üyeleri Nevbahar Koç, Burçak Sayılgan, Didem Kurdoğlu ve Sevgi Tuna, Bebek Divan Brasserie'deki yılbaşı ağacının altına, yardıma muhtaç çocuklara verilmek üzere getirdikleri hediyeleri bırakarak kampanyanın startını vermiş oldu.

SİZ DE HEDİYE VEREBİLİRSİNİZ

Kampanya çerçevesinde İstanbul'daki Divan Pub'lar, Divan Brasserie'ler, Divan Pastaneleri ve Faruk Ilgaz Tesisleri'nde kurulan yılbaşı ağaçları altında toplanacak armağanlar, yardıma ve ilgiye muhtaç çocuklara hediye edilecek. Bu arada kampanyaya katılmak isteyen yardımseverlerin de, 7-12 yaş grubu çocuklar için kıyafet, oyuncak, kitap gibi hediyeleri kendilerine en yakın Divan kuruluşundaki yılbaşı ağacının altına bırakabilir, söyleyeyim...