kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Meriç Soylu

İş Sanat'ta bilet fiyatını ucuzlattık

ASLI ÖRNEK GÜNAYDIN
21.11.2008
Yeni sanat sezonuna 1 Kasım'da başlayan İş Sanat, ekonomik krizin de etkisiyle bilet fiyatlarını indirdi. İş Sanat'taki değişimi direktörü Meriç Soylu anlattı..
* İş Sanat'ın yeni sezonunda sanatseverleri ne gibi yenilikler bekliyor?
sezonda izleyicilerin karşısına her yıl olduğu gibi zengin bir programla çıkacağız. Yenilikler arasında bilet fiyatları da var. İzleyiciler bu sene beş ve üzeri, caz ve klasik konser bileti aldıklarında indirimler kazanıyor. Ocak ayından itibaren Işıl Kasapoğlu'nun yeni bir oyunu başlayacak. Yarıyıl tatilinde çocuklar için atölyeler düzenleyeceğiz.

İNDİRİM VAR
* Bilet fiyatlarında önemli değişiklikler olacağını belirttiniz. Bunu biraz açıklar mısınız?
Bilet fiyatlarında geçen seneye oranla artış yapmak yerine indirim yapmayı tercih ettik. Mesela; 25 konsere bilet alanlara yüzde 35, 20 alanlara yüzde 30, 15 alanlara yüzde 25 gibi indirimler sağlıyoruz. Bilet fiyatlarını düşürürkenki, ilk düşüncemiz İş Sanat'ta daha çok izleyici ile buluşabilmekti.

* Etkinlikleri düzenlerken en çok neye dikkat ettiniz?
İş Sanat etkinliklerini düzenlerken programda belli bir dengeyi gözetmeye, çocuk etkinliklerini zenginleştirmeye dikkat ettik.

* Bu sezonun geçen sezondan etkinlik anlamında farkı nedir?
Geçen seneki sezonla etkinlik anlamında bir fark yok! Klasik müzik, caz, dünya müziği, geleneksel müzik, dans gösterileri ve çocuk etkinliklerinden oluşan programımız kasım- mayıs arası süren sezonumuz boyunca devam edecek.