kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Her şey gibi ilişkilerin de bir ömrü var maalesef!

21.11.2008
- Altı yıllık bir ilişki yaşadınız Can Ateş'le. Altı yıl sonra ayrılığa, ilişkinin doğal evrimi mi neden oluyor, hayal kırıklıkları ya da anlaşmazlıklar mı?
- Her şeyin bir ömrü var maalesef...

- Bu kadar basit mi yani?
- Yetişmesi ve gelişmesi sürecinde ağacı ne kadar iyi suladığınla alakalı ilişkinin ömrü. Elmalar olgunlaştıktan sonra yere düşüyor, onları zamanında toplamak gerek, gerekli özeni o zaman göstermek gerek. Sonrası çok geç. Süresi buymuş, yaşanması gereken buymuş, böyle oldu. Hiçbir şey sonsuza kadar sürmüyor ne yazık ki, keşke sürse...

- Büyük mutsuzluk, ayrılık acısı, hayal kırıklığı peki?
- Hiçbir şey güle oynaya bitmez! Atıyorum, burada vedalaşırken bile bir daha ne zaman görüşeceğiz diye birbirimize sarılmıyor muyuz?

- Evlilik hikâyesi mi bitirdi ilişkiyi?
- Aslında özel hayatımla ilgili hiç konuşmadım. Çünkü değer verilesi ve çok önemliydi ilişkim. Ama bir şey bittiyse demek ki yolunda gitmeyen bir şeyler vardır. Bunun da bir sürü sebebi olabilir; bazen o sebepler çok önemlidir, bazı gün çok önemsiz gibi gelir ama o şey bir kere kırıldı mı geri dönüş olmaz. Şu kadarını söyleyeyim; benim karar verme sürecim biraz uzundur ama bir karar verdikten sonra da geri dönüşüm yoktur.

- Yani sizin kararınızdı bu ayrılık?
- Benim uzun zamandır kendimi sorguladığım bir süreç söz konusuydu. Şubat-mart aylarında kopma noktasına geldi, bitti her şey. Olay bu.

- Uzun süreli ilişkiler yaşıyorsunuz. Bunlar bittiğinde güçlü olabiliyor, önünüze bakabiliyor musunuz?
- Ben yaşadığım her şeyin değerini çok bilen bir insanım, her anın. Onun için de ilişkiler sonrasında insanların çıkıp abuk sabuk konuşmalarını, kendi yaşadıkları şeye ihanet etmelerini, onu eleştirmelerini kabul edemiyorum. Bu çok büyük cehalet! Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır, ayrı bir duruşu vardır. Ben de böyle duruyorum hayatta. Şu an bile kendimden ödün veriyor gibiyim...

- Her kadın evlenmek ister, çocuk ister. Bu kadar uzun süreli ilişkiler bitince güven duygunuz azalır mı, yenilgi duygusu çöker mi omuzlarınıza?
- Ben önce hatayı kendimde ararım. Mutlaka sen bir şey yapıyorsundur ki karşındakinden öyle bir şey geliyordur.