kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat
Oktay Kaynarca Özgü Namal’ı ömrümüzün sonuna kadar seyredeceğimizi söylüyor.

Özgü evlenmek istiyor ben kaçıyorum gibi bir durum yok

10.10.2008
- Magazin basını sizi eninde sonunda evlendirecek galiba... Özgü Namal ile evleniyor musunuz?
-
Bu magazin baskısı bana çok itici geliyor. Hayatım boyunca, milyonların seyrettiği filmlere gitmem, herkesin yaptığı şeyleri yapmam.

- O zaman Orhan Pamuk'u da okumamışsınızdır...
-
Yok Orhan Pamuk okurum. Dünya görüşlerine çok inanmasam da okurum. Ama en son kitabını okumadım şimdi herkes okuyor ya okumam. Bir sene sonra okurum. Ermeni meselesine tavrından ve bakış açısından dolayı biraz soğudum aslında ama bu, onu okumuyor olmamı gerektirmez.

- Evlenme meselesine dönersek...
-
Bir sabah kalkıyorum gazeteyi açıyorum ve adam bizi evlendiriyor, hem de tarih veriyor. Benim hiç söylemediğim şeyleri söylüyor. Bu fütursuzluğu, bu terbiyesizlik cesaretini nereden alıyor bilmem. Benim bir sürü davam sürüyor. Ama yargıya gidince gazetede gördüğüm haber gerçeğe uygundur diye karar çıkıyor. Bazı hakimler de 'Fasa fiso dava bunlar,' diyor ya da 'Bunlar sanatçı, bu da bu işin cilvesi, çekecekler,' diye düşünüyorlar. Yani hakkımı bile arayamıyorum.

- Anladığım kadarıyla böyle bir karar da yok tarih de yok, doğru mu?
-
Evet, evlenmiyoruz.

- Bu tür haberlerin çıkıyor olması aranızda bir problem yaratıyor mu?
-
Yaratmaz olur mu, yaratıyor elbette. Biz aşabiliyoruz ama ailelerimizi etkiliyor bu durum. Elimde bir güç olsa bu haberleri yapanları bir liste haline getirip bunların peşine gazeteci takıp onları birer televizyon starıymış gibi takip ettirip, her şeylerini didik didik haber yaptırırım. Bakalım nasıl oluyormuş. Benim en güzel bedduam şu: İnşallah çocuklarınız ünlü olur.

- Peki hayatının bir döneminde Oktay Kaynarca evlenmeyi düşünüyor mu?
-
İşin doğrusu bu kadar yoğun baskı ve karmaşıklık arasında bir karar almanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Kendi kendine kalmak zorundasın böyle bir şey için. Başkalarının zoruyla alınabilecek bir karar değil evlilik. Buna gerçekten inanmak gerekiyor. Bana kalsa ben hayatım boyunca evlenmem. Gerçekten işin doğrusu bu. Ama ben çok çocuk seven bir adamım, dört-beş tane çocuğum olsun isterim. Bu çocukların annelerinin, o çocukların annesi olmayı hak eden birisi olması gerekiyor.

- Özgü Hanım sürekli evlenmeyi talep eden, siz de kaçan erkek gibi görünüyorsunuz dışarıdan, durum böyle mi?
-
Özgü'nün hiç böyle bir talebi olmadı, böyle bir yaklaşım içinde de olmadı. Kızcağızı böyle gösteriyor olmaları da çok komik. En önemlisi aramızda çok iyi bir arkadaşlık var, çok ciddi emek verdik birbirimize.