kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Neşeli kızdan bohem kadına dönüştü

Adı magazin manşetlerinden hiç inmeyen Kate Hudson'ın giyim tarzı yıllar içinde çok değişti. 2000'lerin başında belli bir stili olmayan Hudson, zamanla modacıların giydirmek istediği bir yıldız haline geldi..
Yaşına göre giyindi
ÜNLÜ aktris Goldie Hawn'un kızı olan Kate Hudson, 2000'li yıllarda şöhretle tanışmaya başladı. O yıllarda yaşının kızı gibi giyinen Hudson, sade ve gösterişsiz bir tarza sahipti.

*KATE HUDSON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

'Altın kız' gibi oldu
HUDSON, 2002 yılında Versace imzalı bu ışıltılı elbisesiyle boy gösterdiğinde modacıların dikkatini çekmeyi başardı. Altın Küre ödüllerinde gecenin 'altın kızı' olmuştu.

Annelik onu rahatlattı
2005 yılında çekilen bu fotoğraf, ünlü aktrisin annelikle birlikte değişen tarzını ortaya koyuyor. Kate Hudson, o dönemlerde bohem tarzının sinyallerini vermeye başlamıştı.

Seksapeli ön planda
BAŞROLLERİNİ bir dönem aşk yaşadığı Owen Wilson'la paylaştığı 'You, Me and Dupree' adlı filmin 2006'daki galasında bu kıyafetle Hudson seksapelini ortaya koymuştu.

Bohem tarzı yakaladı
ŞU sıralar ünlü bisikletçi Lance Armstrong'la aşk yaşayan Kate Hudson, artık giyim tarzında rahatlığı öne çıkarıyor. Bohem kıyafetleriyle dikkat çeken Hudson, birbirinden şık seçimleriyle modacılardan tam not alıyor.
Haberin fotoğrafları