kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Yeşil Kabare' yarın gece Bodrum'da sahne alacak

GÜNAYDIN
Yeşil Kabare, Ali Poyrazoğlu ile birlikte Magic Life Bodrum'da yarın başlıyor. Deniz Akkaya'nın da Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu sanatçılarıyla birlikte oynayacağı kabare büyük ilgi görüyor..
Türkiye'de stand-up gösteri denince ilk akla gelen 80'li yılların eğlencesi 'Yeşil Kabare', yeniden canlanarak Magic Life Bodrum'da yarın başlıyor! Ali Poyrazoğlu'nun yarattığı 'Yeşil Kabare'ye tatilciler büyük ilgi gösteriyor. Magic Life Bodrum Otel'e rezervasyon yaptırırken tatilciler özellikle gösterinin olduğu günlere rağbet ediyor.

BODRUMLULAR'A DA AÇIK
Danstan canlı müziğe, komedi şovlarından eğlenceli gösterilere kadar renkli bir program içeren 'Yeşil Kabare', otelde konaklayan misafirlerin yanı sıra Bodrum'da yaşayan veya tatile gelen herkese de açık olacak. Kabare'de; Ali Poyrazoğlu dışında Bülent Kayabaş, Özdemir Çiftçioğlu, Eser Ali, Berrak Kuş, Murat Ilgar, Suat Ünaldı ve konuk sanatçı olarak rüştünü tiyatroda ispatlamayı başaran Deniz Akkaya rol alıyor. Öte yandan yaz boyunca şovlar gerçekleştirecek olan Brasil Tropical de kabarenin kadrosunda yer alacak. Gösteri her cumartesi sahnelenecek.
Haberin fotoğrafları