kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Naomi Campbell da Kane’in özel müşterilerinden.

Kendi koleksiyonunda çizim yapmıyor

10.05.2008
-Kendi markanız dışında Versace Atelier couture koleksiyonlarını da hazırlıyorsunuz. Yani Donatella Versace ile birlikte çalışıyorsunuz...
- Donatella ile birlikte çalışmaya başladığımız ilk saniyeden beri inanılmaz keyif alıyorum. Çok yetenekli ve her zaman ne istediğini çok iyi bilen bir kadın.

- Nasıl tanıştınız?
- Anna Wintour aracılığıyla... Versace için çok uygun olduğumu düşünüp, Donetalla'yı aramış ve benim için randevu almıştı.

- Versace için tasarım yapmakla, kendi koleksiyonunuzu hazırlamak arasında ne gibi farklılıklar var?
- Versace için tasarım yapmak terapi gibi bir şey benim için. Müthiş bir keyif ve gurur... Çalışma şekillerim birbirinden çok farklı. Örneğin, kendi koleksiyonumu hazırlarken asla çizim yapmıyorum. Direkt vücut üzerinde çalışıyorum. Versace'de her şey kâğıt üzerinde başlıyor.

- Swarovski için de özel tasarımlar yapıyorsunuz, değil mi?
- Evet. Bir koleksiyonun herhangi bir detayı üzerine yoğunlaşmak ve o detaydan ortaya bir mücevher çıkarmak çok hoşuma gidiyor. Swarovski için tasarladığım Bolster kolye de aynen bu şekilde ortaya çıktı. Tasarım üzerinde yoğunlaşmak ve üretim konusunda hiç endişe duymamak büyük bir lüks. Üretim konusu bazen fikri öldürebiliyor çünkü. Bu yüzden Swarovski ile çalışmak çok keyifli.