kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Selim Soydan, Hülya Koçyiğit

İlişkimi yürütmemde Selim Soydan'ın payı çok

-Evlilik nasıl gidiyor?
- Benim hayatımda bir şey değişmedi. Aa, yüzüğü de yanlış parmağıma takmışım. Petek de burada, görür şimdi yine olay olur! (yüzüğünü diğer eline takıyor) Petek'in psikolojisi değişti sahiplenme bakımından.

- Zaten son derece sahiplenmiyor muydu sizi?
- Yoo, bir uyarı var artık, çıkıyorsun ya arkadaşınla dışarı, 'Geç kalma, biz evli barklı insanlarız,' diyor mesela..

- 'Arkadaşlarımı uzaklaştırıyor, gece hayatıma karışıyor,' diyorsunuz, yani hayatınızı değiştirmek istiyor ama siz bu ilişkiden vazgeçmiyorsunuz. Aşk mıdır buna engel olan?
- Belki tamamen serbest olsaydım bu hayat bana bu kadar cazip gelmeyecekti.

- Erkekler içten içe bu baskıdan hoşlanıyor mu yani?
- Valla yasaklar her zaman caziptir. O hafta içi her sabah programa gidiyor, hafta sonu konserlere gidiyor, akşam çıkmak istemiyor. Mesela önceki gün Antalya'daydı, bir baktım aa evde oturuyorum, köpeklerle oynuyorum. O seyahatteyken gez işte! Ama oturuyorum (gülüyor)

- Yani o olunca çıkmak istiyorsunuz, öyle mi?
- Bir baskı yok ya oturuyorum!

- Petek Dinçöz kesinlikle çok akıllı bir kadın!
- Zeki olduğu kesin. Ben şuna inanıyorum, bir ilişkiyi kadın yürütür. Şunu da söyleyeyim; ne kadar gazeteci olsam da bu dünyada ilişki yürütmek çok zor. İyi bir danışmanım vardı ve çok şey öğrendim ondan; o da Selim Soydan'dır. "Evlilikte birisi arkada duracak" lafını öğretti bana Selim Abi. İyi bir futbolcuydu biliyorsunuz, zirvedeydi; 30 yaşında Hülya Koçyiğit için geri çekildi. Ben de bunu yapmaya çalıştım, bu ilişkinin yürüme nedeni budur.

- Aşkın hiç mi rolü yok? Hiç bahsetmiyorsunuz...
- Aşk var tabii, aşk olmadan olur mu, mümkün mü?

- Mustafa Çağlarlar, Erdal Acarlar falan bir dönem hızlı bir playboy hayatı da yaşadınız. Nasıl bir dönemdi o?
- Böyle dönemlerin yaşanmasının ilişkiyi sağlıklı bir hale getirdiğini düşünüyorum. O dönemi yaşadığım için şu anda gözüm dışarıda değil. Yoksa belli yaştan sonra çapkınlığa başlamış insanlar görüyoruz. Azgın teke olmanın alemi yok! Ne istediğini biliyorsun belli şeyler yaşadığında. Mesela Petek'le çok iyi arkadaş olduğumuzu düşünüyorum. Bu kadar yıl geçmesine rağmen, saatlerce oturup konuşuyoruz, bitmiyor, konu yetişmiyor. Her yaz gemi seyahati yaparız, kimseyi aramayız, birbirimize yeteriz biz.