kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Petek'i ilk gördüğümde 'hayatımın kadını' dedim

-Petek Dinçöz'le nasıl tanıştınız merak ettim...
- Petek bir dizide oynuyordu, televizyonda gördüm onu, gördüğüm an da 'Benim hayatı paylaşacağım kız bu' dedim.

- Bunu hissettiren neydi?
- Bilmem, bir his. Fakat o dönem eşimle kopmuşuz, beş kişi var hayatımda! Ayarladım, bir gün, bir yemek masasında bir araya geldik. Daha merhaba der demez, 'Merhaba Petek Hanım, beni tanıyor musunuz?' dedim. 'İsminizi biliyorum tabii,' dedi. 'Beni çok iyi ezberleyin çünkü hayatınızı paylaşacağınız adam benim,' dedim.

- Çok romantik! O ne dedi?
- 'İçkili misiniz?' dedi! Masadakilere döndü, bozuldu, 'Ne diyor bu?' dedi ve ben ısrar ettim. Hiç unutmam, 28 Mayıs'tı. Bir gün sonra da Petek'in yaş günü var, oraya gideceğiz. Benim arkadaşlarım, Erdal Acar vs. Bir sürü kız var yanımızda, öyle bir ortamda ona bakacak durumum yok, ilgilenemedim bile. Çıkışta bir barda oturduk yarım saat. 'Ne dengesiz adamsın, dün neler söyledin, bugün böyle yapıyorsun?' dedi. 'Öyle gerekiyor, sen benim hayatımı bilmiyorsun,' gibi laflarla geçiştirdim. İki üç ay görüşmeler devam ederken ben çapkınlığa devam! (gülüyor) Sonra yakalandım, çok olaylar çıktı, ben yakalandıkça öbür ilişkiler kopmaya başladı. Bir baktık ki artık yakalanacak kimse kalmamış, sabah akşam Petek'le görüşmeye başladık.

- Bu ilişki yüzünden eşinizin kanser olduğu doğru mu?
- Eşimden ayrılma nedenim Petek değildi, başka birisi vardı. Petek sonra çıktı karşıma. Bunu iddia edenler, gaza geldiler, sonra da çok pişman oldular zaten. Rahmetli ölürken de beraberdik, her dakika yan yanaydık.

- Çocuklarınız kaç yaşında?
- Biri 16, biri 18 küsur yaşında.

- Kötü bir dönem geçirmiştiniz çocuklarınızla...
- Geçmemesi mümkün değil, çünkü anneleri vefat etti. Bütün zamanımı çocuklarıma ayırdım, sonrasında psikolojileri düzeldi, Allah'a şükür çok saygılı bir ilişkimiz var, hiçbir problemimiz yok şimdi. Petek ablalarıyla da gayet iyi anlaşıyorlar.

- Evliliğiniz çocuklarınızı nasıl etkiledi?
- Dışarıdan her ne kadar 'Petek yüzünden ayrıldılar' diye bilinse de; onlar öyle olmadığını biliyorlar. Çocuklar hiçbir şeyi unutmazlar, evden ayrıldığımda Petek yoktu. Ayrılış nedenim Petek olsaydı bu ilişkiyi kuramazdık.

- Bir çocuk daha istiyor musunuz?
- İki çocuğum olduğu için ben rahatım ama Petek istiyor. Kısmet!