kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

dvd ekranı

Yavuz Baydar
14.03.2008
Stardust / Yıldız Tozu (Tiglon)
Film: * * * / DVD ekstralar: * * *
19. yüzyıl İngilteresi. Entrikacı prensesler ve uçan korsanlar arasındayız. Genç ve saf Tristan, güzel köy dilberi Victoria'ya âşıktır. Bunu ispatlamak için yığınla vaatte bulunur. Melaikeler de devreye girer. Tristan kayan yıldızı Victoria'ya getireceğim derken, Yvaine adlı bir güzellik onu teslim alır. Bunlara ilaveten Robert De Niro uçan korsan rolünde ilgi çekmekte.

Evening / Günbatımı (Tiglon)
Film:
* * * */ DVD ekstralar: * *
Hemen belirtelim: Glenn Close ve Meryl Streep bu filmde var. Ama asıl rol, dünyanın en büyük kadın oyuncusu Vanessa Redgrave'de. Ölüm döşeğinde yatan Ann (Redgrave) genç kızlık günlerini hatırlar: Kankası Lila'nın evine gelmiş ve Buddy ile Harris arasında kalmıştır. Claire Danes ve Toni Collette'in muhteşem oyunlarıyla derinleşen film, ağır aksak başlayan ama sonra ritmi tutturan bir mücevher.

Traffic - The Miniseries
Film: * * * * / DVD ekstralar: * *
Aynı adlı filmden farklı - her ne kadar uyuşturucuyla ilgili olsa daama ondan da heyecanlı bir dizi bu. Oscar ödülü alan bu mini dizide FBI ajanlarının sınırda insan, kimyasal madde ve uyuşturucu kaçakçılığıyla ilgili amansız mücadelesini izliyoruz. Bu ayrıca, yönetmenlerin kesilmiş sahneleri de eklediği 260 dakikalık bir heyecan yumağı. Küçük dilinizi yutmamak için hazırlıklı olun.
Haberin fotoğrafları