kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Nöbetçi savcılığa çıkarılan P.S.K., (yanda) ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Arkadaşlarını bıçaklayan liseli kız serbest

Mustafa KAYA - İSTANBUL
Taksim'de iki liseli kızın bıçakla yaralanmasıyla sonuçlanan kavga sonrasında gözaltına alınan P.S.K. serbest bırakıldı. Zanlı tutuksuz yargılanacak..
Taksim Meydanı'nda liseli iki kız grubu arasında önceki akşam saatlerinde yaşanan ve falçatanın kullanıldığı kavgada gözaltına alınan 17 yaşındaki P.S.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kavgada bacağından ağır yaralanan A.Ö., dün 2 saat süren bir ameliyat geçirdi. Sol bacağında 20 santimetre uzunluğunda ve 8-10 santimetre derinliğinde kesik bulunan A.Ö., servis katına alınırken, birkaç gün daha hastanede kalacağı bildirildi. Aynı kavgada yaralanan M.Ç. dün akşam saatlerinde taburcu edildi. Olay gününü anlatan A.Ö., "Biz Taksim İlkyardım Hastanesi'nde staj görüyorduk. Çıkışta P.S.K., ablası ve arkadaşı M.Ç. ile birlikte meydana yakın önümüzü çevirdi. 'Sizi çizmeye geldik' diyerek saldırdılar. Önce M.Ç. saldırdı. Arkasından da P.S.K. üzerinde taşıdığı falçata ile rastgele saplamaya başladı. Kendi arkadaşını dahi yaraladı" dedi.

"BUNALIMA GİRDİM"
P.S.K.'nın hakkında iftira attığını öne süren A.Ö., "Bundan dolayı bunalıma girdim. İlaç tedavisi gördüm" dedi.Anne Mihrican Ö., "Benim kızım bir ay okulundan uzak kalacak. Elinde falçata ile dehşet yaratan kız ise elini kolunu sallayarak dolaşacak. Bu bize ikinci bir darbe oldu" dedi.