kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İki milyon iyi rakam Şahan'a tebrikler

İLKER GEZİCİ
Yılmaz Erdoğan: Ahlaki tartışmalara gerek yok! Bana da 'Mükremin'i film yapmam için teklifler geldi ama ben daha zor işler yapmak istiyorum..
Çocuklara ödül verdi
Ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan, önceki gün Bilim Merkezi'nde 'Çocuk Gözüyle Yaşam' konulu kısa film yarışmasında 'Kardelen' adlı filmleriyle ödül kazanan Hakkarili çocuklara ödül verdi. Tören sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Şahan Gökbakar'ın kapalı gişe oynayan filmi 'Recep İvedik'i görmek istediğini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:

Seyirci birşeyler bulmuş
"Ahlaki tartışmalara gerek yok. Seyircinin bir şeyler bulduğu muhakkak, yoksa neden gitsinler? 2 milyon çok ciddi rakam. Kendilerini tebrik ediyorum. Bana da 'Mükremin'i film yapmam için çok öneri geldi ama bu alana girmeyi tercih etmedim. Farklı hikayelerin anlatıcısı olmak, daha zor işleri yapmak istiyorum. Bu tercih meselesidir!"

Vizontele 3'te Belçim'e rol yok
Bu yaz 'Vizontele 3'ü çekeceğini açıklayan Yılmaz Erdoğan, filmde eşi Belçim Erdoğan'ın oynamayacağını söyledi: Belçim çok iyi oyuncu ama karım olduğu için oynatacak değilim. Bu senaryoda ona göre rol yok. Ben de bir filmimde oynamasını dört gözle bekliyorum...
Haberin fotoğrafları