kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Panik atak oldum

Yakında anne olmaya hazırlanan Halle Berry, hamileliğinin ilk 3 ayında panik atağa yakalandığını ve sağlıklı doğum yapamayacağı yönündeki korkularından psikolojik destek alarak kurtulduğunu açıkladı ..
Anne olmak için gün sayan ünlü oyuncu Halle Berry, Fransız Closer dergisine çok zor bir hamilelik dönemi geçirdiğini itiraf etti. 41 yaşındaki oyuncu, özellikle hamileliğinin ilk aylarında vücudunda oluşan değişimleri kabullenmekte güçlük çektiğini söyledi ve ekledi:

Kabuslar görüyordum
"Hamileliğimin ilk üç ayı çok zor geçti. Hormonlarımdaki değişiklikler yüzünden sinir sistemim çok yıprandı. Panik atağa yakalandım. Durup dururken ağlama krizlerine giriyordum..." Aldığı kiloları geri veremeyeceğine, genç olmadığı için sağlıklı bir doğum gerçekleştiremeyeceğine dair korkuları olan Halle Berry, hamileliğinin ilk dönemlerinde geceleri kabuslar görerek uyandığını itiraf etti.

OSCAR'dan bile güzel
Korkularının üstesinden gelmesinde aldığı psikolojik desteğin ve iki yıllık sevgilisi Gabriel Aubry'nin onu bir an olsun yalnız bırakmayışının büyük etkisi olduğunu belirten Berry, sözlerini şöyle sürdürdü: "Son iki aydır kendimi hiç olmadığım kadar enerjik hissediyorum. Tenim çok güzelleşti. Bunda aylardır neredeyse hiç makyaj yapmamamın da rolü var. Öyle huzurluyum ki. Hayatımın sonuna kadar hamile kalabilirim. Ancak çocuğumu kucağıma alacağım anın beni geçmişte Oscar ödülünü kucakladığım andan bile çok heyecanlandıracağından da eminim."
Haberin fotoğrafları