kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ayıptır söylemesi evde fazla giyinmem

30.12.2007
- Gündüz uyuyup gece ayakta olduğunuz biliyoruz da nasıl yaşar Cem Yılmaz ben onu merak ediyorum!
- Daha gençken geceleri otururdum, şimdi öyle değil. Gazeteleri gece internetten takip ederim ama sonra alıyorum. Merak etmeyin, kâğıt olarak da bakıyorum. Kâğıt fetişim de var yani (gülüyor). Beleşçi olmak istemem ama bütün gazeteleri, bütün internet sitelerini gece ikiden üçten sonra okurum.

- İlk kimi okursunuz?
- Engin Ardıç'ı okurum. SABAH gazetesinde önce Günaydın'ı okurum (ben gülünce) Gerçekten öyle.... Hürriyet'ten Ertuğrul Özkök ve Yılmaz Özdil'i okurum, sonra Kelebek'e bakarım. Radikal'den Perihan Mağden'i okurum. Kalkar kalkmaz ilk işim çay içerim, tost yerim.

- Yardımcınız var mı evde, siz mi hazırlarsınız?
- Karı-koca yardımcılarım var, Aslan Bey'le Mektup Hanım! Çok severim onları. Yani öyle artist bir hayatım yok. Ayıptır söylemesi evde fazla giyinmem, nüdist bir tavrım vardır! (gülüyor) Giyinmeye çok önem vermediğim için evde de öyle dolanırım. Bilgisayarla çok haşır neşirimdir...

- Çok film izler misiniz?
- Dönem dönem izlerim, bazen hiç izlemem. Evde kendimi eyleyecek çok şey var. Müzik dinlerim, müzik yaparım, çizimler yaparım.

- Kendinizi komik bulur musunuz?
- Pek fazla değil. Çok komik birisi değilimdir ama bir hatıram var abimle ilgili, onu mutlaka bir filmde kullanmak istiyorum. Çok küçüktük, abim benden beş yaş büyük, sinemaya gidecektik, abimin arkadaşları çoğunlukta ve ben küçük olduğum için beni yanlarına almama fikri var. Her sinemaya gidildiğinde böyle olurdu. Abim, "Sen gelmiyorsun," dedi. "Çok gelmek istiyorum, arkadaşların beni çok seviyor ama," dedim. Kenara çekti, "Aptal herif, onlar seni sevmiyorlar, onları güldürdüğün için seviyorlar, anlıyor musun?" dedi. Bu sonra benim dramım haline geldi.