kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
06:30 Büyülü Teller
07:30 Bratz
09:10 Red Kit
10:30 Magazin Harika Pazar
13:20 Ekopazar
14:10 Türk Sineması Hüdaverdi
16:30 Yerli Dizi Tılsım Adası
19:00 atv Ana Haber Bülteni
19:30 Spor
20:00 Yerli Dizi Hepsi 1
22:00 Yerli Dizi El Gibi
00:10 Sinema Sliver
 
00:10 Sinema Sliver
Tutkulu bir aşk... Son teknolojiyle donatılmış, ölümün kol gezdiği bir apartman... Sharon Stone'un rol aldığı 'Sliver' bu gece atv'de.
atv'de bu gece Phillip Noyce'un imzasını taşıyan, Sharon Stone ve William Baldwin'in rol aldığı psikolojikgerilim türünde bir film var: 'Sliver'... 1993 yapımı filmin konusu şöyle: New York'lu kitap editörü Carly mutsuz olduğu evliliğini yeni bitirmiştir. Amacı taze bir hayata başlamak olan Carly bir adamla tanışır ve tutkulu bir aşk yaşamaya başlar. Bu arada Sliver Heights'da tam istediği gibi bir de daire bulmuştur. Dairede kendisinden önce oturan kadının garip bir kazaya kurban gittiğini öğrenir. atv 00.10
 
20:00 Yerli Dizi Hepsi 1
Yasemin, bursunu kaybetmekle karşı karşıya kalıyor. Mert, Eren, Emre ve Barış arasında gerginlikler başlıyor. Bu arada Emre sarhoş olup geceyi Sevgi'nin evinde noktalayınca ortalık karışıyor.
Gençlerin severek izlediği 'Hepsi 1' adlı dizide Hepsi kızlarının maceraları devam ediyor. Bu akşam: Müzik kariyerleri ve dersler arasında sıkışıp kalan kızların ilişkileri de sallantıdadır. Morali bozulan kızlar, karamsarlığa kapılır. Cemre ve Yasemin'in bale tarihi sınavından kötü not almaları krizi tırmandırır. Not ortalaması düşen Yasemin, bursunu kaybetmek üzeredir. Berbatov, Erol Hoca'yla konuşur.

CEMRE ŞOKE OLUYOR
Bu arada, kızlar gece sınava çalışırken, Cemre'nin aklı Emre'de kalmıştır. Sevgi'nin arkadaşlarıyla tanışmak için dışarı çıkan Emre ise sarhoş olur. Kendini kaybeden Emre, geceyi Sevgi'nin evinde noktalar! Gecenin ilerleyen saatlerinde Emre'yi arayan Cemre, telefonu Sevgi'nin açmasıyla şoke olur!..
atv 20.00 HEPSİ 1
 
22:00 Yerli Dizi El Gibi
Bu geceki bölümde Elif, Ece'yi Cem'den ayırmak için yeni bir plan yapacak.
Emre Altuğ ile Naz Elmas'ın başrollerini üstlendiği 'El Gibi' yeni bölümüyle karşınıza geliyor. Elif, Ece'yi Cem'den uzaklaştırmak için elinden geleni yapmaya karar verir. Demir yine çaresizce iki kadın arasında kalır. Öte yandan Yiğit ve Emel, Metin Yazgan'ı alt edebilmek için türlü oyunlar yaparlar. Barış ve Büşra aşkında sürpriz gelişmeler yaşanır. Barış cesaretini toplayıp Büşra'ya evlenme teklif eder.
atv 22.00 EL GİBİ