kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Cadde'nin yeni apartmanında yaşam gelecek ay başlıyor

Bağdat Caddesi'nde inşa edilen 13 katlı Park Tower 30 daireden oluşuyor. 600 bin dolara satılan konutların inşaatı tamamlandı. Proje, ocakta teslim edilecek..
Dervişoğlu İnşaat'ın İstanbul Kadıköy'de inşa ettiği Park Tower'daki daireler gelecek ay teslim ediliyor. Anadolu yakasının gözde mekanlarından Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilen proje, tek blok halinde yükseliyor. 1.5 dönümlük bir arazide inşa edilen Park Towers, 13 kattan meydana geliyor ve yüksekliği ise 45 metreyi buluyor.

135 metrekarelik daireler
Toplam 30 daireye yer verilen Park Towers'ta her katta 2 daire bulunuyor. Projedeki konutların her biri 3 oda ve 1 salon tipinde inşa ediliyor. 135 metrekare büyüklüğünde tasarlanan dairelerde ithal mutfak kullanılıyor ve buzdolabı hariç tüm ankastre beyaz eşyalar dairelere dahil. Park Tower'daki bütün daireler kombili ve konutların tüm pencerelerinde de otomatik panjur sistemi mevcut. Kapalı otoparka da yer verilecek projede, otoparkın yanında bir spor merkezi bulunuyor. Park Towers'ta 24 saat güvenlik hizmeti de verilecek.

Fiyatı 600 bin dolar
İnşaatına 14 ay önce başlanan projenin şu anda bahçe ve peyzaj çalışmaları yapılıyor. İnşaatı sona eren Park Towers'taki daireler 1 ay içinde sahiplerine teslim edilecek. Projede yer alan konutların fiyatları ise 600 bin dolar.

Park Tower'ın künyesi
* Firma: Dervişoğlu İnşaat
* Yer: Kadıköy
* Büyüklük: 1.5 dönüm
* Konut sayısı: 30
* Konut büyüklüğü: 135 metrekare
* Fiyat: 600 bin dolar
* Tel: (0 216) 345 19 97