kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
07:00 Kahvaltı Haberleri
08:30 Hey! İşte Ayı Yogi
10:40 Türk Sineması Vizontele Tuuba
13:00 Gün Ortası
13:20 Selena (Tekrar)
15:30 Kültür Aşı Özel
16:40 Sinema
19:00 atv Ana Haber Bülteni
19:45 Spor
20:00 Selena
22:00 Sessiz Gemiler
00:20 Maksat Muhabbet
 
00:20 Maksat Muhabbet
Kadir Çöpdemir'le 'Maksat Muhabbet'te bu gece şarkı, türkü, sohbet ve bol eğlence var....
Kadir Çöpdemir ile 'Maksat Muhabbet' bayram coşkusunu ekrana taşıyacak. 'Maksat Muhabbet'te her zevke, her yaşa hitap edecek eğlence var... Programa; sohbetin üstadı Aydın Boysan, televizyonculuğun duayeni Halit Kıvanç, sanat müziğinin güçlü sesi Nurdan Torun, türkü erbabı Sümer Ezgü, sesi ve coşkusuyla Betül Demir, genç popçu Tan ve rockçıların sevgilisi Gripin konuk oluyor. Süt Kuzuları Orkestrası ve Dansçı Kuzucuklar da programa keyif katacak. atv 00.20
 
15:30 Kültür Aşı Özel
KÜLTÜR AŞI atv 15.30 .
Esra Öz ve Neslihan Demir'in sunduğu Kültür Aşı'nda bu hafta et yemekleri konu ediliyor. Kurban Bayramı'nın en geleneksel yemeği olan 'kavurma', kuzu etiyle yapılan 'kuzu incik kapama', Osmanlı Saray Mutfağı'ndan 'Rummaniye', bir sakatat yemeği olan 'işkembe dolması' ve 'Kuzu ciğer sarması'nın nasıl yapıldığını öğrenmek için ekran başında olun!
 
20:00 Selena
SELENA atv 20.00 .
Sinem Kobal'ın rol aldığı, atv'nin fantastik dizisi 'Selena' bayram özel bölümüyle karşınıza geliyor. Kıvılcım, Dilara ve İremsu herkesin hayvan kostümüyle geleceği bir kıyafet balosu düzenlemeye karar verirler. Ancak kostüm olayından Selin'in ve Nazlı'nın haberi olmayacaktır. Kızlar baloya normal kıyafetleriyle gelecekler. Ve böylece herkese rezil olacaklardır. Ama ortalıkta kötülük yapmak için dolaşan Hades'in, Kıvılcım ve arkadaşlarına bir sürprizi vardır! Hades, herkesi kostümleriyle temsil ettikleri hayvanlara dönüştürür. Kıvılcım da koyun kılığına girdiği için gerçek bir koyuna dönüşür. Kurban Bayramı yaklaştığı için koyun kılığındaki Kıvılcım'ın hayatı tehlikededir.
 
22:00 Sessiz Gemiler
SESSİZ GEMİLER atv 22.00 .
atv'nin duygu yüklü dizisi 'Sessiz Gemiler'in başrol oyuncusu Savaş Dinçel geçtiğimiz çarşamba gecesi hayatını kaybetti... Dizide her biri kendi hayatlarını kurmuş çocuklarından yeterli ilgiyi görmeyen Mümtaz Bey'i canlandıran Dinçel'in bu bölümde evlatlarına acı bir sürprizi olacak. İşte bölümün konusu: Hayati, Ahmet'e ve kardeşlerine bayramda toplanıp adaya gitmeyi ve Mümtaz Bey'e sürpriz yapmayı teklif eder. Bülent hala yoğun bakımdadır. İpek ise sürekli yanındadır. Hepsi Yılmaz'ın Ali'ye verdiği minibüse binip adaya gitmek için yola koyulur. Ancak onları bekleyen bir sürpriz vardır.