kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

TV'de kötü adamı oynamam

İLİŞKİLİ HABERLER
TV'de kötü adamı oynamam
- Oyunculuktan zevk almak denen bir şey var! O maço adamı, racon kesen ağır abiyi oynarken mi; şapşal, romantik âşığı oynarken mi daha mutlusunuz, daha iyi rol kesiyorsunuz?
- Rol kesmek değil de, en keyif aldığım absürd komedidir benim. O yüzden Serseri'nin yeri ayrıdır. Defalarca çekimi keserek, yerlere yatıp gülerek çektiğimiz bir diziydi. Şu anda oynadığım rolden de büyük keyif alıyorum çünkü bugüne kadar oynadığım bütün rollerin kolajı. Hem mafya yanı var, hem eğitimli, hem esprili.

- Eskiden Türkan Şoray'ın oyuncu kuralları vardı; artık Kenan Işık'ın da var! "Beni rüşvetçi belediye başkanı olarak gösteremezsiniz," diyor. Size nasıl geliyor bu durum?
- Büyük konuşmayayım ama ben de televizyonda kötü adam oynamak istemem! Çünkü şu anda sizinle oturuyorsam oynadığım o roller sayesinde oturuyorum; insanlar beni öyle sevdiği için...

- Ee biz Nuri Alço'yla röportaj yapmıyor muyuz?
- Ben öyle gelmedim buraya. Nuri Alço da hiç iyi adam oynamadı! (kahkahalar) Hâlâ 'Gazoz içer misin?' diyor.

- Peki TV'de oynamazsınız da sinemada neden oynarsınız?
- Çünkü parasını veriyorsunuz, biletinizi alıyorsunuz yani bunu tercih ediyorsunuz. Televizyon ise maruz kaldığınız bir şey. Ama kötü adam oynamayı çok isterim; çok dişi, oyuncunun performans göstereceği bir alan, çok zevkli.

- Sizin için en dişi rol?
- Hep söylerim, çok iyi bir soygun filminde oynamak isterim. Hep hırsızları tutmuşumdur!

- Ocean's Eleven yakışırdı...
- Çok isterdim. Çünkü oradakiler hem iyi adam, hem kötü...