kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Dizide Karayılan karakterini Bülent İnal, Elvan'ı ise Begüm Birgören canlandırıyor.

Fransız Yüzbaşı Karayılan'ı arıyor

Direnişçi grubu tarafından yolları kesilen Yüzbaşı Laroş, Karayılan'ın ismini zihnine kazır! Laroş, Karayılan'ın kimliğine ulaşabilecek midir?..
Destansı görüntüleri ve çarpıcı hikayesiyle gönülleri fetheden 'Karayılan' yeni bölümüyle, yeni saatinde ekrana gelecek. Bülent İnal, Begüm Birgören ve Serap Aksoy'un rol aldığı dizide bugün: Yüzbaşı Laroş, Fransız konvoyuyla Urfa önlerine kadar gelmiştir. Ama büyük bir direnişçi grubunu karşısında bulur. Bu karşılaşmanın sonucu, Laroş için bir başarısızlıktır. 'Karayılan' ismi Laroş'un zihnine kazınır.

ELVAN DİRENİŞTE
Elvan, Fransızlar'ın Antepli kızlar için kurduğu kursta öğretmenlik yapmayı kabul etmiştir. Neyse ki genç kız ummadığı birinin yardımıyla kurstan çıkıp direnişçilerin arasına gidip gelmeye başlar. Fransız işgaline karşı düzenlenecek olan miting için yapılan çalışmalara Elvan'ın da katkısı olur. Karayılan mitingin olaysız geçmesi için uğraşırken; Yüzbaşı Laroş yine planlarıyla iş başındadır.

LAROŞ'UN İŞKENCESİ
Karayılan'ın ve ekibinin, Ermeni ve Müslüman cemaatlerinin görüşecekleri toplantıdan büyük beklentileri vardır. Ama toplantıya giren biri, durumu zora sokar. Bu arada Laroş, Karayılan'ın kimliğini öğrenmek için, gençlerden birine işkence yapar. atv 22.00
Haberin fotoğrafları