kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
09:00 Gelin mi Kaynana mı?
10:55 Kadınlar ve Erkekler
13:10 Kadın Olmak
14:55 İtirazım Var
16:40 Avrupa Yakası
19:00 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Yerli Dizi
22:10 Yerli Dizi
00:30 Kelebek Çıkmazı (Tekrar)
 
13:10 Kadın Olmak
Kadın Olmak .
atv'nin yeni programı 'Kadın Olmak' gündüz kuşağını renklendirmeye devam ediyor. Programda bu kez 'Elveda Rumeli' sürprizi var! Sunucu Berna Laçin 'Kadın Olmak'ta sevilen dizinin üç başarılı oyuncusunu; Berrak Tüzünataç'ı, Gülçin Santırcıoğlu'nu ve Filiz Ahmet'i ağırlayacak. İzleyenleri keyifli dakikalar bekliyor. atv 13.10
 
20:00 Yerli Dizi
Sıla, ya holdingi elden çıkaracak ya da işinin başına gidecektir. Bu süreç Boran'la Sıla arasında gerilim yaratır. Ve Boran bir karar verir.
Cansu Dere ve Mehmet Akif Alakurt'un oynadığı Sıla'nın bu bölümünde olaylar şöyle gelişiyor: Sıla zor bir kararla karşı karşıyadır: Ya holdingi gözden çıkaracak ya da İstanbul'a gidip işlerle ilgili kontrolü ele alacaktır. Bu süreç, Sıla ve Boran arasında gerilime neden olur. Ahmet Ağa'nın tuttuğu tetikçi, Boran'ı izlemeye devam eder; aldığı görevi yerine getirmek için fırsat kollamaktadır. Boran, beklenmedik gelişmeler neticesinde gelinen noktada, Sıla ile arasındaki sorunun çıkmaza girdiğini düşünmektedir.

KRİTİK BİR DÖNEM
Bu noktada verdiği kararın, Sıla ile ilişkisinde derin iz bırakacağını tahmin etmektedir. Bilmediği şeyse; bu kararın, herkesin hayatını karartacağıdır.
atv 20.00
 
22:10 Yerli Dizi
Ahmet, Necdet ve Yasemin'i hapisten kurtarmak ve Rüya'yı mutlu etmek istiyor. Peki başaracak mı?.
Beren Saat, Cansel Elçin ve Okan Yalabık'ın oynadığı 'Hatırla Sevgili' duygu yüklü yeni bölümüyle ekranda. Bu bölümün konusu kısaca şöyle: Bütün aile Sıkıyönetim Mahkeme'sinin dava sonucunu beklemektedir. Acaba Ahmet, Yasemin ve Necdet'i cezaevinden çıkarabilecek mi? Rüya, Ahmet'in başarılı olacağına yürekten inanmaktadır. Mahkeme çıkışı, Rüya'nın Ahmet'e 'baba' demesi Necdet'i sarsar. Kendisi cezaevindeyken Ahmet'le Rüya'nın yakınlaştığını düşünür.

GERİLLA HAREKETİ
Deniz Gezmiş de tahliye olmuş ve artık gerilla hareketini başlatmaya karar vermiştir. Dağa çıkmak için devrimci arkadaşlarıyla görüşmeler yapar.
atv 22.10