kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
09:00 Gelin mi Kaynana mı?
10:55 Kadınlar ve Erkekler
12:30 Gün Ortası
13:10 Kadın Olmak
14:55 İtirazım Var
16:40 Avrupa Yakası
19:00 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Yerli Dizi
21:50 Yerli Dizi
00:10 Muhabir
 
00:10 Muhabir
MUHABİR atv 00.10 .
Genel yönetmenliğini gazeteci Suat Kozluklu'nun üstlendiği 'Muhabir' bundan böyle pazartesileri yayınlanacak. Programın bu bölümünden bazı başlıklar: Kanseri yok ettiğini söyleyen 'umut tacirlerinin' tüyler ürperten yöntemleri ne? Gözünü para hırsı bürümüş alternatif tıp vurguncuları Muhabir'e nasıl yakalandı? Muhabir kanser hastalarını bekleyen büyük tehlikeyi ekrana getiriyor.
 
20:00 Yerli Dizi
Türkiye'nin en yüksek bütçeli dizisi 'Karayılan' başlıyor. Dizi; Kurtuluş Savaşı döneminde Antep, Maraş ve Urfa üçgenindeki halkın işgalcilere karşı verdiği mücadeleyi gözler önüne serecek.
atv ekranlarında bu akşam bir dönem dizisi daha start alıyor: 'Kara Yılan'... Başrollerini Bülent İnal ile Begüm Birgören'in paylaştıkları 'Karayılan'da din, dil, ırk farkı gözetilmeden; Antep, Urfa ve Maraş üçgeninde yapılan kurtuluş mücadelesi ve Bülent İnal'ın canlandırdığı, halk kahramanı Karayılan'ın hikayesi anlatılıyor. İlk bölümü Birinci Dünya Savaşı'nın bitimiyle başlayacak olan dizi aynı zamanda içinde büyük bir aşk hikayesini de barındırıyor. Milli birlik mesajıyla ekranlara gelecek 'Karayılan'ın çekimlerinin bir kısmı Gaziantep'te yapıldı. Şimdi ise İstanbul'da kurulan dev bir platoda devam ediyor.

DEV BİR YATIRIM OLDU
Dizide Serap Aksoy, Gaziantep'e yerleşen bir İstanbul hanımefendisini canlandırıyor. Oyuncu: "Karayılan dev bir yatırım. TRT'de yapılan birçok tarihi dizi vardı. Onlar da yüksek bütçeli yapımlardı. Ama özel kanallarda böyle bir tarihi proje yapmak gerçekten bir çılgınlık" diyor.
ATV 20.00
 
21:50 Yerli Dizi
Dimitri ve çetesi Pürsıçan'a geliyor, Hatice ve Hasan'ın düğününü basıyor. Ramiz ve tüm köylüleri çok zor anlar bekliyor.
Topraklarını bırakıp gitmek zorunda kalan göçmenlerin hüzünlü öykülerine ışık tutan 'Elveda Rumeli' yeni bölümüyle ekranda.

Düğünde şok gelişme
Erdal Özyağcılar, Şebnem Sönmez ve Berrak Tüzünataç'ın başrol oynadığı, Serdar Akar'ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin bu akşamki bölümünde olaylar şöyle gelişiyor: Hatice ve Hasan'ın düğünü neşeyle devam etmektedir. Dimitri son anda Tetikler Köyü'nü basmaktan vazgeçerek çetecilerin yönünü Pürsıçan'a doğru çevirir. Kasap Cabbar düğünde boy gösterirken yaşanan gerginlik yerini tatlı bir süprize bırakmıştır ki; Dimitri ve çetesi düğün yerini basarlar. Pürsıçan Kasabası artık çetenin hedefidir, Ramiz'in ailesini ve köylüleri zorlu zamanlar beklemektedir.
ELVEDA RUMELİ atv 21.50