kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Hümeyra - Ceren Şekerci Saltoğlu - Arda Kural - Melike Öcalan Suna - Gökhan Mumcu - Pamela Spence - Deniz Türkali

atv'den 70'leri anlatan yeni bir dönem dizisi

MUSTAFA KIZIL
atv'de bu akşam yeni bir dönem dizisi başlıyor: 'Kelebek Çıkmazı'... 1970'lerin anlatılacağı dizinin hikayesini Mustafa Altıoklar'ın müstakbel kayınvalidesi Şükran Erdoğan yazdı..
atv'nin bu akşam görücüye çıkacak yeni dizisi 'Kelebek Çıkmazı' iddialı hikâyesi ve güçlü kadrosuyla sezona damgasını vuracak. Hümeyra, Ceren Şekerci Saltoğlu, Pamela Spence, Melike Öcalan, Gökhan Mumcu ve Arda Kural'ın rol aldığı dizide, 1970'li yıllarda bir anne ve üç kızkardeşin hayata karşı verdiği mücadele anlatılıyor.

İyi bildiğim bir dönem
Mustafa Altıoklar ve Tuba German'ın yönettiği dizinin senaryosu, Altıoklar'ın müstakbel eşi Nehir Erdoğan'ın annesi Şükran Erdoğan'ın 'Elveda Sevgilim' isimli öyküsünden yola çıkılarak yazıldı. Altıoklar: "1975'li yıllar benim yakından bildiğim bir dönem. Tam üniversite yıllarıma denk keliyor. Hayatımın kilometre taşlarının yaşandığı, sosyal, kültürel ve siyasal anlamda her türlü oluşumun olduğu bir dönem. İşte biz de bu dönemde yaşanan bir hikayeyi anlatacağız" diyor. Kelebek Çıkmazı'nda fabrikada çalışarak geçinmeye çalışan üç kız annesi Nilgün karakterini canlandıran Hümeyra şunları söylüyor: "Hikayede hem hüzünlü, hem kavga eden dört kadın var. İzleyici kendinden çok şey görecek. Yakın bir dönemi anlatıyoruz. Ben o zamanlar genç kızdım. Dejavu gibi oluyor".

Devrimci Pamela
Pamela Spence ise 'Kelebek Çıkmazı'nda evin en büyük kızı Lale'yi canlandırıyor. O dönemin kıyafetlerini çok sevdiğini belirten Spence "Bu kıyafetlerin modası hiçbir zaman geçmedi. Bunları giymek beni mutlu ediyor" diyor. Dizide evin en sorunlu kızı Şeyda'yı ise sunucu Melike Öcalan Suna oynuyor. Güzel oyuncu dizinin hikayesiyle herkesin ilgisini çekeceğini söylüyor. atv 20.00
Haberin fotoğrafları