kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

250 bin YTL veren varsa soyunurum

İLKER GEZİCİ
'Albüm promosyonu için soyunacak' iddialarını yalanlayan Yılmaz Morgül "Atletik vücudumu ancak lösemili çocuklar yararına sergileyebilirim" dedi..
Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül 250 bin YTL karşılığında soyunabileceğini açıkladı. Morgül, hakkında çıkan albüm promosyonu için soyunacak' şeklindeki haberleri yalanlarken, vücudunu ancak bir hayır işi için sergileyebileceğini söyledi.

Soyunmayı reddettim
Dışarıdan cılız ve minyon göründüğünü vurgulayan Morgül, aslında kaslı bir yapısı olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu: "Bir gün spor yaparken kadın dergilerinde çalışan bir muhabir beni görmüş. Ertesi gün müdürü beni aradı ve yarı çıplak fotoğraflarımı yayınlamak istediklerini, dahası beni dergilerine kapak yapacaklarını söyledi. Ama ben teklife pek yanaşmadım..." Thai-box yaptığını belirten Morgül, "Benim atletik vücutlu fotoğraflarımı kapak yapmak isteyen kişi veya kurum 250 bin YTL'yi gözden çıkarmak zorunda. Bu parayı da kendim için değil lösemili çocuklar yararına kabul ederim. Bir anlamda, çocuklar için soyunurum" dedi. Morgül sözlerine şöyle devam etti: "12 yıldır istediğim yerdeyim. Artık müziğimi yurtdışına kabul ettirmek istiyorum. İddia ediyorum, klasik Türk müziğini dünyaya sevdireceğim!"

Broadway'de başrol
20 şarkılık 'TSM Klasikleri' adlı albümün yurtdışında da 'Turkish Classicals Musics' adıyla satılacağını belirten Morgül, "Albümde fotoğraf yerine ebru sanatını kullanacağız. Yazılar da hat sanatıyla yazılacak" dedi. Yılmaz Morgül, en büyük hedefini de açıkladı: "Broadway'de bir Türk müzikalinde başrol oynamak."
Haberin fotoğrafları