kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

dvd ekranı

Yavuz Baydar
Bram Stoker's Dracula (Sony Pics) Film: * * * * / DVD ekstralar: * * * * Coppola'nın ne büyük niyetlerle bu filmi yaptığını bilseniz! Vampirin öyküsünü olağanüstü romantik bir anlatımla, cafcaflı görüntülerle, süsleyip püsleyerek öyle bir hale getirdi ki, sinemaseverlerin ağzı açık kaldı; edebiyatseverler ise buruldu. Neyse, ekip muazzam: Gary Oldman ve Winona Ryder, Murray çiftini başarıyla sergiliyor. Anthony Hopkins vampir avcısı Van Helsing, Tom Waits de Renfield rolünde göz kamaştırıcı. Bu DVD, ekstraları ve kaliteli aktarımı nedeniyle nadide köşelerde saklanır.

Cashback / Zamana Güzellik Kat (A&E Film) Film: * * * / DVD ekstralar: * * Moda fotoğrafçısı Sean Ellis bu filmini önce 18 dakika kısa metrajlı olarak çekti ve Oscar'a aday gösterildi. Ardından da çarpıcı görselliğiyle ve hınzır senaryosuyla ilgi çeken asıl bu film geldi. Sevgilisi tarafından şutlanan sanat öğrencisi Ben Willis, uykusuzluk çekmeye başlar. Zaman öldürmek için bir süpermarketin gece vardiyasında çalışmaya karar verir. Saatlerin çabuk geçmesini sağlamak için Ben'in izlediği yol, zamanı durdurmaktır. Bu yolla çevresindeki birçok güzelliğin farkına varan Ben'in ilgisini, güzel ve sessiz kasiyer Sharon çekecektir. Çözüm Sharon'dadır.

Breach / İhanet (D Home) Film: * * * / DVD ekstralar: * * Göze değil akla hizmet eden sıkı bir gerilim istiyorsanız buradan buyrun. 90'lı yılların başında, FBI tarihinin en büyük köstebek skandalı ortaya çıkarıldı. Film, işte bu gerçek öyküyü anlatıyor. Genç ajan Eric O'Neill, görevde 25. yılını kutlamaya hazırlanan Robert Hansen'in yanına asistan olarak verilir. Görevi, Hansen'i takibe almaktır. Müthiş bir kedi-fare oyunu başlar. Çok muhafazakâr görünen Hansen, aslında porno düşkünü, striptiz kulübü meraklısı bir adamdır. Peki, acaba KGB ajanı mıdır? Chris Cooper ve Ryan Philippe müthiş oynuyor.

Keeping Up with the Steins / Aileme Rağmen (Tiglon) Film: * * * / DVD ekstralar: * * Son yıllarda sinema sektörünün en büyük problemi, şöyle dişe dokunur bir komedi filminin çıkmayışı. Çıkanlar da "Aman iş yapmıyor," diye bir köşeye atılıyor. Halbuki iyi işler var; ama bize pek ulaşmıyor. Geçen yıldan kalma bu film, neyse ki DVD var, çizgi üstü bir çalışma. Çocuklarına ergenlik partisi verme yarışına giren iki babanın öyküsü. 'Kim daha görkemli parti verir yarışı'na girilir, aile fertleri katılır ve işler çığrından çıkar. Diyaloglar hızlı ve zekice. Hareketli ama sürükleyici bir komedi lezzetinden çok da fazla bir şey beklemeyin.
Haberin fotoğrafları