kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
YÜKSEL AYTUĞ

Kevin Bey'e ayıp oldu!

BU haftaki Buzda Dans'a ünlü aktör Kevin Costner'in canlı bağlantıyla dahil edilmesi girişimi zekiceydi. Ancak bu "hava atma fırsatı" kısa süre içinde "rezalete" dönüştü. Sunucu Gamze Özçelik'in "Kevin Bey" diye hitap ettiği ünlü aktör, sunucuları duyamayıp, sesini de stüdyoya ulaştıramayınca sinirlendi. Bunun üzerine yanında bulunan organizatör Ahmet San "Yayına bir süre ara verelim. Kevin Costner kulaklık taksın, öyle devam edelim" dedi. Bu öneriyle dalga geçen diğer sunucu Behzat Uygur ise "Neden? Kevin Costner kameralar önünde kulaklığını takamıyor mu?" deyiverdi. Stüdyo ile Costner'ın bulunduğu mekan arasında bir türlü iletişim ve koordinasyon sağlamayınca ortaya bir "sağırlar diyaloğu" çıktı. Böylece Buzda Dans, tarihi bir fırsatı değerlendirmek isterken, bağlantıyı yüzüne gözüne bulaştırarak kendi kalesine gol atmış oldu. Bu arada Sema Çelebi Show da bir-iki haftalık duraksamanın ardından bu hafta "olanca şiddetiyle" start aldı. Önce Hasan Yılmaz'ın türkülü protestolarına "Sen botokslu türkücüsün" diyerek tepki veren Çelebi, "Sen önce bir psikoloğa git, faturasını da bana gönder" sözleriyle ortamı iyice gerdi. Türkücü Yılmaz ise "Gerginliği gidermek için sizinle baş başa ıstakoz yemeyi teklif ediyorum" deyince Çelebi iyice çileden çıktı ve "Terbiyesizlik yapma, sen git akranınla ıstakoz ye, onun da faturasını bana gönder" karşılığını verdi. Yarışmadaki ikinci büyük tartışma ise Sema Çelebi ile yarışmacı Zeynep Mansur arasında yaşandı. Çelebi, Mansur'a "Bak kızım" diye nasihat vermeye kalkınca, karşıdan "Bana kızım diye hitap edemezsiniz. Ben sizin kızınız değilim" yanıtını aldı. Diyalog daha sonra şöyle gelişti:
ÇELEBİ: Zaten sen benim kızım olamazsın.
MANSUR: Zaten benim sizin gibi bir annem olamaz.
ÇELEBİ: İki şiir kitabı yazdın, bir işe yaramadı. Şimdi diğerleri gibi bana saldırarak şöhret olmaya çalışıyorsun.
MANSUR: Bir kere şiir kitabı değil, roman yazdım. Ayrıca benim kariyerimi tartışmak yerine sizin tutmayan televizyon programlarınızı tartışsak ya?
Tartışmanın giderek mahalle kavgasına dönmesini ise araya giren sunucular önledi. Belli ki buz dansı gibi asil bir spor dalı, yine reyting kokulu ucuz magazin tartışmalarının "fonu" olmaya devam edecek. Yazık!..